Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Gyógyító vakcina gondolatvírusok GO!

2007. április 18. - IGe

Hasonló írásaimat eddig, mind az index, mind az origó fórumáról kimoderálták a hitkomisszárok, de attól még a hatása mérhető volt. A "Bontsuk fel a vatikáni szerződést" című 10 hónap alatt csúcsra járt.

A legtöbb vallás gondolatvírusokkal, vagy más néven mém komplexekkel terjed. Gyakorlatilag beidegződéssel. Különféle beszéd, érzelmi, viselkedési és gondolkozásbeli sokszor teljesen értelmetlen és logikátlan kötöttségeket épít az emberekbe. Továbbá az is tény, hogy az istenhit, legyen az bármelyik, egy illogikus dolog. Az egyén feladja logikus gondolkozását és kritika érzékét is az istenhit mémmel megfertőzött területen. Kísérletekkel bizonyítva lett, hogy ez az elvesztett terület visszanyerhető. Tehát ebből az derült ki, hogy az istenhit csak egy gyógyítható lelki betegség. A gyógyítás módja sokféle lehet, de a legeredményesebb, az egyik bibliai szólást lemodellezve született. Aki kardot emel más ellen, az kard által vész el. Tehát aki hülyeséget, gondolatvírusokat emel más ellen, az hülyeségek és gondolatvírusok által vész el. Persze itt az elveszés nem jár sem az egyén, sem a társadalom számára semmilyen hátrányos, csak előnyös következményekkel.

Ezen oknál fogva a P-DOX Semmiben Sem Hívő vallás több éves kísérletesés után, már eléggé régóta terjeszti ezeket a gyógyító vakcina gondolatvírusokat, amelyek hatása már erősen érződik a társadalmunkon.

A pédox egy gyógyító vakcina vírus és eleve nem fertőz, hanem védettséget ad mindenféle vallás is önmaga ellen is.

beszúrás: 2022. 08. 16-án: A felismerés fejlődött később és egy tudományág lett a pszichivirulgia.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr9060191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.09.16. 15:01:09

Ez egy működő módszertan. Jeleneleg paramódszertan:-) Nem kell hozzá több éntudat, és működési elve is nyilt dolog. Gyógyító vakcina gondolatvírusoknak (GYVGV) nevezem. (kicsit Dawkins átütésnek hathat a mém-mel, de ő ugyebár csak felismerte az elmefertőzés mechanizmusát, de ellenszert nem lelt rá) (egyébként még ma sem olvastam el egy Dawkins művet sem, párhuzamosan jöttem rá valami hasonlóra)

1. Az egyén képtelen észrevenni gondolkozási hibáit, az elfogultságát, mert beleivódott egy hibás szokás, beidegződés. (ez Dawkins szerint a MÉM)

2. Ezért az egyént egy legyengített gyógyító vakcina gondolatvírussal "fertőzöm" meg. Ez egy legyengített hülyeség, vagy legyengített ostobaság.

3. Az egyén ezt könnyen feismeri legyőzi, de ez által az elméje megtanulta fertőzés felismerését és a legyőzéséne a módját.

4. A tanultak hatására megindul egy gyógyítási folyamat, amely hatására a már meglévő elmefertőzést is legyőzheti az egyén, (küzd saját kettős mércéivel, paradoxanjaival) de új elmefertőzésekkel szemben már biztosabban védetté válhat.

Érdekessége a dolognak, hogy például én a vallási GYVGV-ét nem az ateistákba ültetem el elsősorban, hanem a vallásos egyénekbe, mert a GYVGV-t virusszerűen tovább tudják adni egymásnak. Tehát így nem csak a fertőzés, de a gyógymód is virusszerűen terjed. Ebből kövekezik, hogy nincs szükség nagy szervezetre, támogatókra, mert egy GYVGV kimunkálásához és elindításához egy ember is elég. Aztán ha jól van tervezve, akkor az terjed már magától is.


Bign 2007.09.16 14:44:17 © (382)

Mivel te egymagad döntöd el mi a "virus" és az "ellenszer", tévedésed esetén nem gyógyszert terjesztesz, hanem betegséget.

Iván Gábor 2007.09.16 14:50:47 © (383)

Teljesen ártalmatlan GYVGV-et terjesztek. Felsorolok egy-két példát a vallási szekcióból:

- Micimackó és Isten is létezik.
- Istent a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty teremtette, így persze, hogy létezik.

Terjesztettem már politikai és szkeptikus GYVGV-t is.

Ezen témaindító cikkemben is elrejtettem jónéhányat.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.04.20. 16:51:43

Ennek a cikknek a címe és bevezetõje 10075 alkalommal jelent meg. Összesen 2176 alkalommal olvasták el a valláskritika virtuson.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.08.24. 08:49:14

Dawkins az ateisták pápája, tehát eljutott valameddig és meg is torpant. Azt már nem ismerte fel, hogy ez a mém az ateistákat is megfertőzi és azt sem, hogy gyógyítani is lehet.

Mivel a gyógyítás elindítása roppant egyszerű, igazából egy ember sem kell hozzá, még én sem, így roppant hatásos. Csak szabadon kell engedni néhány gyógyító vakcina gondolatvírust és az majd szépen terjed magától.

Mint a jelen esetben is történik.
süti beállítások módosítása