Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Áttértem digitális levelezésre

2014. augusztus 15. - IGe

 

Tisztelt Magyar Posta, állami és magán szervek, levélszemét dobálók!

Örömmel értesítem önöket, hogy parlamentünk törvényalkotó gyakorlata és a jog előtti egyenlőség elvét követve, 2014. április 1-től áttértem a papír alapú levelezésről és kommunikációról, kizárólagos digitális levelezésre. A kor technikai színvonala már nem teszi lehetővé, hogy erről szikratávírón értesítsem az érintetteket és azt fogadni is tudják, éppen ezen oknál fogva, kérem ők se küldjenek ezen időponttól semmiféle éghető, elázó, környezetszennyező papír lapokat.

vilagnezet@index.hu

 a digitális postacímem. Bárki számára. Papír alapú küldeményeket, ezen időponttól, el sem küldöttnek, meg sem írtnak minősítek. Tehát ne is álmodjon senki róla, hogy azt különféle trükkökkel megkapottnak lehet átminősíteni. Punktum.

Kérem tehát elsődlegesen a Magyar Posta dolgozóit, hogy mivel nincs se csengőnk, se postaládánk, ne is próbálkozzanak kerítéslyukba való levélbedugással és hasonlóakkal. Mert azt szél elfújhatja, eső eláztathatja stb. Kérem szépen a levélre ráírni; digitális levelezésre való átállás miatt az elérhető e-mail címemet és vissza a feladónak eljuttatni.

Közzétéve: Teljes nyilvánosság számára blogom, facebook és postaláda helyére kitéve ezen írás. Lásd fotón:

 Digitális levelezés átállás.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr896605853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása