Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Ajándék e-könyv

2020. február 20. - IGe

szorakoztato_vallaskritika_index_forum.jpg-  Szórakoztató Valláskritika MémKéptár   -

Ajándék e-könyv a az index fórum törzsírói/olvasói részére.

- kb az első száz jelentkezőnek (Lejárt. már nincs több ajándék e-könyv. Viszont közben megjelent/ki lett adva és egy közepes hamburger menű áráért megvehető)

Írtam egy olyan nem szokványos szórakoztatva ismeretterjesztő tudományos esszét, amely sokat tehet az emberiség jövőbeli békéjének a megteremtéséért. Tapasztalataim és eddigi teszteléseim szerint meg fogja oldani az ateista-monoteista eszmék felesleges küzdelmét és szembenállását.  Azaz hozzájárul az emberiség jövőbeli békéjéhez.

Tudományon átszűrt "Isten", avagy van egy kis bibi az ateizmussal a címe és memetikai (utánzástani), szementika (jelentéstani) és pszichológiai módszertanok vannak benne. A belső alcíme: Túl Richárd Dawkinson.

Ez az ajándék e-könyv, baráti körben tovább is adható, csak teljesen nyilvánossá nem tehető. 

Igénylés és elküldés módja: Aki szeretne egy ilyen terjedelmében nyomtatott formában cirka A5 méretben 100 oldalas, de szellősen formázott kis elektronikus pdf fálj e-könyvet, az jelezze itt nekem és közben a Beállításainál az e-mail címét tegye nyilvánossá, addig, ameddig vissza nem jelzek, hogy elküldtem rá. Aztán megint titkosíthatja.

Remélten a könyv olvasása sok mosolyt fog csalni az arcokra. Kinevetés esetén sincs gond, nem sértődök meg azon sem. Műfaja eleve szórakoztató tudományfilozófiai esszé. IstenTudók Vallás Bibliája nagyon ironikusan és viccesen.

IGe

Ezzel a lehetőséggel a blogom olvasói és látogatói is élhetnek. Ők itt adhatják meg az e-mail címüket kommentben, amelyet az elküldés után törölni fogok.

ige_konyve_tudomany.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr8815482654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása