Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Jézus szexelt?

2010. február 15. - IGe

Társadalmi kísérlet. Mi történik egy ilyen karikatúra hatására? Mivel mindig is érdekelt a nyilvánosság és a társadalmi tűréshatár maximumának a kutatása. "Lássuk nálunk mekkora balhé lesz, az ízlésvilágon uralkodni próbáló ókori mítoszalak pikáns karikatúrája miatt." -írtam 2007 októberében- a Valláskritika Virtuson, amikor a Mohamed-karikatúra botrány már nem is volt annyira új dolog, amelynek ez némileg a tükörképe kívánt lenni. Végül is balhé volt és van a mai napig is a valláskritikai írásaim miatt, de ez az írásom nem kapott különösebb támadást, annak ellenére, hogy azért több tízezren megtekintették. Most éreztem eljönni az időt, hogy ezt megosszam az itteni olvasókkal is.


Nem is írok túl sokat, mert egy kép és a rá adott reakciók többet érnek ezer szónál. Ha valakit nagyon zavar ez a karikatúra, akkor ne feledje, hogy egy szexet szerető Jézus nem jelent senkire veszélyt, nem úgy mint a terroristának ábrázolt robbanófejű Mohamed próféta.

A szex jó, és éppen a szextől, a simogatástól magát elzáró emberek válhatnak potencionálisan veszélyessé. Lásd a mindenkit tűzzel, vassal, vérrel a maguk vallására erőszakkal térítő katolikus papokat. Nem véletlen, hogy azok a vallások békésebbek, ahol a szex, a testi szerelem szent dolog és rituálé.

Továbbá megjegyzem az én vallásomban a nevetés a legfőbb szentség és a testi szerelem is egy szép és kívánatos emberi dolog, és így ezen kép feltételével is a vallásos életemet élem.

Vitatkozva saját magunkkal, tegyük fel, hogy Jézus nem csajozott, akkor azt miért tette, milyen indíttatásból? Miért nem csajozott Jézus? Az anya komplexusa volt? Félt a lányoktól? Nem működött neki? Esetleg a fiúkat szerette? Esetleg felsült az elsőnél és sérült miatta? Ne gyertek nekem itt olyan mesékkel, hogy ilyen, meg olyan szellemi tréning miatt egész életre eltiltotta magát és követői hivatalnokait! Ez butaság és inkább valamelyik előző okra szolgál csak magyarázatul. A zsidó törzsekben nagyon egészséges többnejűség volt. Az Istenek Istene Zeusz is szerette a csajokat. Jézus miért nem szerette a csajokat?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr661759474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.15. 10:38:19

Egyes helyeken a olyan előírások vannak a hitéletre, ami a ami pszichológia szerint eleve mentális problémákat teremt.

Nézzük csak meg a RKAT papjait:

- tartózkodniuk kell a testi érintkezéstől nővel, ezért a simogatás a relaxálás és az örömszerzés ezen formájától elzárják őket

- nem gyűjthetnek vagyont, tehát a munkájuk értékét sem tudják közvetlenül értékelni

-nem lehetnek egyéni céljaik, fel kell áldozniuk magukat a szervezetnek

- nem nemzhetnek utódot, tehát a gyereknevelés felelőségétől és szépségétől is megfosztják őket

- fekete, depreszzáló ruhaszínekben kell járulniuk és az egész környezetüket a depresszió és a halál szele és emléke járja körül. (Feszületen egy haldokló ember)

- gyakran kell böjtölniük, ami eleve az agy kiéhezésével jár és ez vizualizációkat teremt

- a sör és a bor fogyasztása megengedett, ami rejtett alkoholizmussá alakulhat a magányos éjszakákon, amikor senki sem látja

- a szervezet állandó bűntudatban tartja őket

Zakimisi 2011.02.12. 11:21:05

@IGe: Bizonyára pap ön, hogy így tudja - egyébként fogalmad sincs az élethez sem, nemhogy a valláshoz. Az a jó, hogy mindig olyanpk beszélnek egy-egy 'szervezet' belső dolgairól, akik sohasem voltak benne. (mint Őn)

-=sportember=- · http://sportember.eu 2011.06.17. 03:30:11

Jó rajz, szexi a csaj. Vegyük észre, hogy az esemény a feltámadás után zajlik.

spartáéskus 2011.09.30. 17:33:00

Szevasztok!

Miért bántjátok Jézust? Hisz Ő nem bántott bennetek!

szeretettel: spari:...

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.08.18. 14:19:28

Nyilván szexelt sőt szinte biztos,hogy felesége is volt! Amúgy a cölibátus is csak egy gazdasági/politikai megfontolás eredménye és semmi köze nincs Jézus tanításaihoz,főleg,hogy halála után mennyivel rendelték el!
süti beállítások módosítása