Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

MILLA gonogasa

2011. április 27. - IGe

A Kormány 600+110+32 milliót fizet kommunikációs tanácsadó cégeknek, hogy szerethető viselkedésre tanítsák őket. Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért facebook csoportnak nem kellene senkinek sem fizetni, csak legalább az ilyen akciókat, mint az alvilági guriga stb, szlengre hajazó MILLA rövidített elnevezést, bevezetése előtt megszondázni a "nép", vagy tagjaik előtt.

Miért is jó a karó, azaz 1-es osztályzat grafika? Miért is jó, az ami nem is igaz jelenleg, csak egy cél, vagy vágyálom? Mert a lájkolók száma a százezret sem éri el és ilyen tendenciával, nem is fogja soha. Miért is jó olyan magas labdát feldobni, amivel a pénzre is lehet poénkodni? Gondolok itt az "Egymillió a Magyar Sajtószabadságért ellen csoportra. Miért jó egy olyan nem egyedi elnevezés, ami azon kívül, ahogyan a magyar zsargon mondaná sokaknak megosztóan ellenszenves és "buzis hangzású", még a google rákeresésnél is kozmetikai cégeket és manökeneket ad ki?

Tudjátok, hogy ez így nagyon nincs rendjén. Illene világos és logikus tájékoztatást adni mindenről, a már meglévő két, magát vezetőségnek aposztrofáló fészbukosabbaknak , és megnézni, hogy ennek mi is fogadtatása a csoportban és nem kizárólag a kevés önkiválasztottnak dönteni. Egy-két kicsike belső kör kizárólagos problémájává nem szűkülhetnek ilyen és hasonló döntések, mert azzal az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoport megindul a gyurcsányi, kókai, orbáni úton.

Téma: Egyéniségek a Magyar Szabadságért

Vagy Egyének a Magyar Szabadságért lehetne az aktualizált nevünk.

Ezt a "Milla" rövidítést szerintem sürgősen felejtsük el.

A hitelesség kérdése már sokaknál és egyre többeknél felvetődött. Az emberek nem csak a politikai pártokból, de az ilyen mozgalmakból is igen gyorsan ki tudnak ábrándulni, ha az ott lévő "kemény mag" hasonlóan viselkedik.  A tömeges kiábrándulást nem várom meg, és így inkább már most ráklikkeltem bal sávban lent, a nem tetszik gombra. Ennek az igazi fő okát magam sem tudom jobban megfogalmazni, mint az egyikünk leírta:

"... tudomásul kell venni, hogy az események elzúgtak a Milla fölött. És addig totojáztak a tüntetésszervezők, beleszerelmesedve a történelmi esélybe, hogy elszalasztották a pillanatot, amikor tartósan tényezővé lehetett volna tenni a Millát. Sajnálom, de már nem érdekes."

 

utóirat: Sokan és egyre többen a "roma szabadságküzdelem" lánctalpakon is jöhet, vagy a magyar-roma kettős mércés állásfoglalás, ellentétszítást, öngyűlölet és tömeghisztéria keltés miatt  lépnek le, ami szintén nem tetszett nekem sem. Már volt egy ilyen gyenge tüntetés a belügyminisztérium előtt, eszelősen ordibáló kövér cigány nővel, "jobbik bűnözés" skandálással, Horn Gábor SZDSZ-es politikussal. Szervezik a következőt is, amire senkinek sem javaslom elmenni, pénzt küldeni rá, meg ostobaság netovábbja.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr252858688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.27. 11:26:35

"Kizárólag egy utolsó építő és segítő kritika miatt jöttem vissza, ha nincs foganatja. vilagnezet.blog.hu/2011/04/27/milla_5"

www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/104240796329059?notif_t=share_comment

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.27. 11:34:31

84.650 körüli EMS létszámnál írtam ezt a blogbejegyzést.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.27. 15:13:07

84 814 támogatás volt a csúcs, amihez képest most -214-el 84 590 .

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.27. 21:42:33

Ez a videó is eléggé "Gáz", ha valaki figyelmesen végignézi (jobbik bűnözés skandálás, SZDSZ-es volt politikusok stb), de mondjuk én már kiléptem az EMS-ből és egyre többen lépnek ki.

picasaweb.google.com/elisabethkalman/SzolidaritasGyongyospataval?feat=directlink#

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.27. 22:03:41

K"öszönöm...
Eredetileg www.facebook.com/sajtoszabadsagert ezen a Fb. oldalon szerettem volna megosztani, de hosszabbra sikeredett,mint a maximális 475 karakter:\ ... Amikor megjelent ez az oldal a facebook-on naivan azt hittem ,hogy egy olyan új dolog része lehetek ami tiltakozik az ellen ,hogy elnyomják a magyart. Úgy éreztem, hogy végre elindult valami ebben a birkák vezette országban, de újra rá kellett jönnöm…birka támadt a birkának… Mélységesen csalódtam akkor amikor látnom kellett,hogy az aktivisták nagy része életében nem találkozott azokkal a problémákkal amik ellen olyan nagy hévvel tüntetnek, erre példa a szegénység. Szegénység egy olyan dolog amit meg kell tapasztalni(Erre példaként tudnám felhozni George Orwelt -> google a barátod), NEM lehet véleményt mondani róla úgy,hogy valaki a 50”-os LED tévéjét nézi az amerikai konyhás rózsadombi villájából…persze persze igenis kell, hogy mindenkinek legyen véleménye mindenről, de be kell vallani, hogy nem mindig helytállóak azok. Ide sorolnék egy személyes tapasztalatot: Közel egy éve volt szerencsém eljutni Strasbourgba (persze EU-s pályázat volt) ahol egy „szimulált” ülésen vehettem részt több iskolatársammal. Ott a szegénységet, mint problémát kaptuk feladatnak. Minden jól haladt egészen addig, amíg egy romániai kedves hölgy azt nem mondta,hogy úgy lehetne felzárkóztatni a szegényeket, ha vidámparkot, építenénk nekik… és itt szeretném befejezni a személyes élményt, mert már ez is elég bizonyíték,hogy milyen érdekes ötleteket szülhet a bárányság. Továbbá azt sem értettem miért nem a magyarok védelméért tüntetnek, hisz itt Miskolcon, az Avason lassan erre lenne szükség. Ahol az embereknek nem tudnak normális körülmények között élni néhány fészekrakós miatt (kivétel erősíti a szabályt). Borsod Onlineról linkelnék egy cikket,hogy alátámasszam állításaim: www.boon.hu/miskolc/viz-kikotve-megis-elaztattak-a-hazat/news-20110426-05391538 . Összegezve …rá kellett jönnöm,hogy az „ Egymillióan a magyar sajtószabadságért” oldal elvesztette eredeti értékét, és kicsiny sikertől megrészegülten olyan vizeken próbálkozott, amihez semmi köze. Ezért jobbnak tartom, ha a MINDEN ELLEN TÜNTETEK, AMI ÉL ÉS MOZOG, ideológiát inkább hagyom és az oldalt is „dislike”-olom. Ui.: Köszönöm,hogy ilyen fura módon,de megerősítették magyarságtudatomat.
készítette: Miklos Mezei"

www.facebook.com/notes/miklos-mezei/k%C3%B6sz%C3%B6n%C3%B6m/206231162744610

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 12:54:29

"Ida Kiss Kedves Albert, tudomásul kell venni, hogy az események elzúgtak a Milla fölött. És addig totojáztak a tüntetésszervezők, beleszerelmesedve a történelmi esélybe, hogy elszalasztották a pillanatot, amikor tartósan tényezővé lehetett volna tenni a Millát. Sajnálom, de már nem érdekes."

www.facebook.com/sajtoszabadsagert?sk=wall&filter=1

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 12:55:43

"Zoltán Mádai
hé, mi köze a sajtószabadságnak Gyöngyöspatához??? na szevasztok, én kiléptem"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 13:09:57

"Virág Kiss
Holnapra szép napot! Kedves EMS szervezők, szálljunk ki a Pintér úr hintájából, ahol a Jobbikkal együtt használnak bennünket eszközként. Ne akarjunk megoldani oylat, ami a rendőrség feladata lenne. Ne legyünk eszköz, még jóindulatú jogvédelem címén sem. Ne hagyjuk, hogy szétzilálják a csoportot! Ne gondoljuk, hogy ha fejest ugrunk oylan témába, ami 20-30 éve probléma, akkor meg tudjuk oldani egy délután. Ne akarjunk újsághír lenni, nem vagyunk celebek. Legyenek céljaink és legyünk következetedsek! Jó éjt mindekinek!"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 13:12:27

"Melis Gyorgy
Emberek! Vegyétek már észre a nagy átverést! Ha így folytatjuk, szépen belesétálunk abba a csapdába, ami az EMS szétzilálásához vezet! Olvassátok el figyelmesen Virág Kiss hozzászólásait, tökéletesen igaza van."

"Nagy Gábor Olvastuk, egyet is értettünk! Többen. Csak a nemlétező vezetőség nem olvasta..."

"Norbert Molnár A csapdán már rég túlvagyunk :)"

"Melis Gyorgy Ezt úgy értsem, hogy már bele is sétáltunk? Én így értem, de talán még ki lehet szabadulni belőle."

"Norbert Molnár A csapda - mint már sokaknak feltűnt - brilliáns akció keretében megásatott, a vad belefutott és levadásztatott. Nincs mit ezen ragozni, most sütik."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 13:59:41

"Ágnes D. László Gabriella fenyves itt tegnap 200-an kiléptek. Nem én voltam az a 200. A tüntetés ellen kb. 240-en tiltakoztak. Gondolom nem szoktad olvasni a főfalat. Én most kilépek, többek közt miattad gabriella. Kifejezetten utálom a tájékozatlan hülyéket. Talán alakul még egy csoport a diktatúra ellen. Talán értelmes vezetősége is lesz. Ha nem úgy is jó. Kellemes további sápitozást kívánok minden eredmény nélkül."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 15:24:10

Egymillióan a magyar sajtószabadságért
Találkozunk jövő héten szerdán este hatkor a BM előtt!Tüntetés roma honfitársaink alapvető jogaiért!

www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/213178592045690

"Kubai Zoltán János Egy millióan a sajtó szabadságért vagy egy millióan a romákért? Most ezen töprengek."

"Krisztina Szivós-Zunity Eddig tartott a tagságom...mindennek van határa!!!"

"Kelemen Zsolt Ki találta ki ezt az idióta tüntetést.............??????????????????"

"Miklós Caterina Halihó! Szakadjatok már le Gypatáról! Ez a kérdés állami feladat, nekik kell, kötelező megoldani! Vagy csináljatok egy külön oldalt Gypata témában! Az eredeti ESM- csapat..már unja-e témát nagyon! Szétforgácsolódik az erő...s egyre csökken majd a tagok száma!! Pedig, rengeteg tennivaló várna ránk!"

"Riegler Krisztina ez a tüntetés sztem inkább szól a nácik ellen,mint a romák mellett."

"Tátrai Gábor Na ehhez én nem adom a nevem, kiszálltam. Szevasztok."

"Fekete Miklós Innentől kezdve kiléptem a csoportból, szánalmas banda. Ha tényleg pártatlanok lennétek, akkor a romák által elkövetett bűntettekről is megemlékeznétek."

"Csivi Csivincsik Csaba Na jo, én a sajtoszabadság mellett állok teljes mértékben, de ez.....ehhez nem adom a neven Viszlát!!"

"Rach László Kedves szervezők, ti UFO-k vagytok? Mellesleg akik itt náciznak, annyira ostobák, mint azok akik ezt a tüntetést szervezik...Undormány a mi itt van, végeztem veletek..."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.28. 23:35:10

"Búcsú
Eljött az ideje annak,hogy betartsam amit leírtam a levelemben mert én szabadosan kifejezve nem csinálok segget a számból. Nem kaptam visszajelzést egyetlen kérdésemre sem, semmilyen formában. Még csak egy jóleső hümmentést sem kaptam,hogy tudjam nem a virtuális pusztába kiáltottam a szavakat. Elég volt! Számomra innentől kezdve hiteltelenné vált az EMS, pontosabban az EMS szervezői. ( Az EMS-ben nem csalódhattam hiszen az Ti vagytok, a csapat, akik minden nap felhozzátok ide az aktuális politikai,gazdasági,társadalmi híreket és aktívan kommenteltek,beszélgettek,ötleteltek a lehetséges ellenlépéseken.) Néhány dolog amit kiemelnék, amiről úgy gondoltam nem illik beszélnem de immáron nem érdekel kinek a munkájába nyúlok bele véletlenül, kinek az érdekeit sértem meg. Felháborító amilyen félrebeszélés megy azzal kapcsolatban,hogy mi lett az egyesület előkészítésével. Nos Hölgyeim és Uraim! Az egyesület alapjai megvannak, a csapat azonban amely megalkotta őket felbomlott. Egy részük a szervezőkhöz csatlakozott egy másik része kiszállt és van 3 ember akik még őrzik a megfeszített tempóban, komoly munkával előteremtett alapokat. Ez a 3 ember – én voltam a 4-ik – a mai napig ötletel, elemez és próbál továbblépni de nem tud. A szervezők ugyanis leállították a munkát, egyelőre ugyanis nem jutnak konszenzusra azzal kapcsolatban,hogy mit is akarnak. Mert itt- ne legyenek illúzióitok - ők döntenek arról mi legyen. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bárki csatlakozhat a szervezőkhöz aki offline hajlandó megjelenni a megbeszéléseken. Csakis offline, az online munkakapcsolat nem elégséges a 21. században. Szó volt vidéki bázisok felépítéséről, hogy megerősödjünk. Magukra hagyódtak valahol ezek a tervek is, holott a kezdetekben még kiemelten szerepeltek a szimpátiatüntetések. Fontos volt az EMS-nek,hogy minél szélesebb körben mozogjon a csoport gondolatisága. Hol vannak a tervek? Hol vannak a gondolatok? Hol a frissesség? Ha elfogyott a lelkesedés, ha csak a nyűg maradt, tessék bevallani, átadni a stafétabotot valakinek. TESSÉK MÁR VÉGRE FIGYELNI KICSIT! Ne rám, mert én már kabátban vagyok és a fél lábam a küszöbön túl van. Én már elfáradtam. Azokra tessék végre nyitni akik itt kiabálnak maguknak Szervezők! Hogyan lesz itt demokrácia? Hogyan lesz ez valóban civil erő ha a saját támogatóira sem figyel oda a vezetőség? Eszméljenek már kérem vagy ha nem, akkor legalább hagyják büszkén halni ezt a szárnyaszegett főnixet. Talán lesz majd valaki innen a csoportból vagy máshonnan, aki újra lángba borítja vele az elszürkült magyar eget. Jó volt itt lenni és ahogyan Norbert is írta kicsit meghúzkodni az állambácsi bajuszát. Egy picit elhittem,hogy lesz végre valami, hogy visszatér az a fajta polgári erő ami oly ritkán bukkant fel a történelmünkben de olyankor olyan nagyot alkotott. Elhittem,hogy ez itt valóban civil összefogás lesz, kiegyenlített erőviszonyok, olyan vezetés amely niytottan és őszintén fordul felénk, emberszámba veszi a tagokat. Elhittem,hogy történelmet írunk, itthonról ( Ti pedig otthonról. ) a fotelekből. Ez a fotelforradalmiság azonban más hiszen az utcára is hív mindenkit aki csak megszólítható. Tévedtem. Mindazoknak akik maradnak kitartást kívánok, lankadatlan optimizmust és a legfontosabbat: boldog végkifejletet. Soha ne hagyjátok abba a beszélgetést a vélemények ütköztetését. A tüntetéseken – már amelyik valóban belefér az értékrendembe . találkozunk. Jó munkát kíván: Marton-Ady Edina
készítette: Edina Marton-Ady"

kov_vacs 2011.04.29. 10:50:16

Én kiléptem.
Ez van.
Újabb szdsz-lmp klón lett belőle és nem több. Sajnos :(

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 11:19:11

Sajtószabadság újraértelmezve
varanus.blog.hu/2011/04/29/sajtoszabadsag_ujreertelmezve

Kifordult sarkaiból a világ, mi meg csak pislogunk, mint hal a szatyorban: a sajtószabadság egykori védelmezői egymás után kollaborálnak a szabadságharcból, ezzel párhuzamosan a Médiatanács az élet jeleit mutatja....

...Ehhez képest a Médiatanács rácöccögött a közmédiumokra, és megintette az Estét. Nem mondom, hogy huszáros a tett, de őszintén szólva én nem számítottam tőlük hasonlóra sem. Bolond világ ez. A forradalmár átértelmezi a jelszavakat, az elnyomó diktátor lepisszegi a saját katonáit, a mozgalomból meg üresfejű, tartalom nélküli csorba nipp válik a hazai közélet giccspiacán."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 13:05:12

"Miklós Caterina Milla szervezők! Sajna meghibbantak!!Március 15 -óta (akkor volt + csúcs) csinálják sorra a hülyeségeket!!"

"Páll Magdolna Emese ‎@Balázs Angyal, a Kurucinfó lassan kulturáltabb lesz mint ami mostanában az EMS-en folyik."

"Kubai Zoltán János Ez az oldal neve legyen mától mindegy miért csak tüntesünk!"

"Zoltán Katona KEDVES SZERVEZŐK NEM LÁTOM A VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE ???EZEK SZERINT NEKTEK CSAK A ROMÁK LÉTEZNEK .TEGNAP AZT ÍRTÁTOK ,HOGY ÉJJEL NAPPAL A BM NÉL LESZTEK ÉS TÜNTETTEK ÉRTÜK DE HAMAR FEL ADTÁTOK .MOST MÁR MAJDNEM 1 HÉT MÚLVA TÜNTETTEK SZEGÉNYEKÉRT.MÉG EGYSZER MEGPRÓBÁLOM ŐK MIKOR TÜNTETTEK ÉRTÜNK???????????????"

"József Berki KÜLÖN ÚJ OLDALON VÉGRE VALAHÁRA EL KELLENE VÉGRE MÁR MAGYARÁZNI, HOGY A SAJTÓSZABADSÁGNAK MI KÖZÉ VAN A CIGÁNY ÜGYHÖZ? ERRE MÉG NEM KAPTUNK VÁLASZT! EGYRE CSÖKKEN AZOK SZÁMA AKIK JELÖLIK AZ OLDALT. "

"Getti Balázs Énis léptem, röhejes ez a gyülekezet..."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 14:23:46

Ja és óriásit zúgott az eredeti létszám, de egy részét valakik visszatöltötték kamu profilokkal, másrészt meg rengeteg Jobbikos ment oda a magyar-roma kérdés miatt vitázni.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 14:29:12

Ebben az írásban egyébként a szemléltető grafika a legjobb. A "roma szabadságküzdelem" lánctalpakon jön - az üzenete.

Magyarország proletárjai, egyesüljetek!
w.blog.hu/2011/04/29/magyarorszag_proletarjai_egyesuljetek

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 15:16:22

"Norbert Molnár Nem lenne szerencsés, ha ezek az emberek pártot alapítanának. De mért baj, ha elhal? Most őszintén: a milla nem mi vagyunk, hanem egy hetvenfős szervezőgárda. Az ő bizniszük. Csak arra kell megkérni őket, legyenek szívesek és hetven fősnek mutassák magukat, ne nyolcvanezer fősnek. Mert itt senki nem szavazta meg egyiket sem."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.29. 15:25:49

Akit érdekel, valaki berakta ezt a blogbejegyzésemet is az EMS oldalra és 58 hozzászólása született:

www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/170060393047778

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.30. 11:45:40

Nagyon nem szeretem Havas Henriket, de amit itt elmondott, abban pimaszul igaza van:

aktualis.hblog.hu/2011/04/19/havasnak_elege_van_a_politikailag_korrekt_szoveg/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.01. 16:26:59

"Árpád Hajdú
Szerintem nevezzétek át a csoportot: "Egymillióan a magyar cigányokért" csoportnak ... részemről ennyi volt ... "

"Szalai LászlóTalán csak én érzem úgy, hogy ez a közösség az eredeti céloktól kissé eltért? Nem tudom...Te mit gondolsz? Itt egy szavazás:
webszavazo.com/includes/poll/view.php?poll=view&poll_text=14151

"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.01. 18:05:32

Mi köze az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoportnak a gyöngyöspatai eseményekhez, és általában a romákhoz?

mandiner.hu/cikk/20110501_mi_koze_az_egymillioan_a_magyar_sajtoszabadsagert_csoportnak_a_gyongyospatai_esemenyekhez_es_altalaban_a_romakhoz

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.03. 13:26:07

"Minden szerdán a BM előtt! Békét és biztonságot roma honfitársainknak!
Helyszín: Belügyminisztérium, Roosevelt tér/ József Attila utca 2.
Időpont: ‎2011. május 4. 18:00"

"Balázs Pápai Töröljük a mondatból a 'roma' szót! Mi értelme van a megkülönböztetésnek? Így úgy hangzik, mintha másnak nem járna.."

www.facebook.com/sajtoszabadsagert/posts/199334926770427

"Adrienn Apró az ő biztonságuk? oké... de nekünk is járna tőlük..."

"Kálmán Kovács ennek mi köze a sajtószabadsághoz? ne álljunk már minden hülyeség mögé :-("

"Péter Farsang Mennyi segghülye neonáci fasz gyűlt ide is :/"

"Dely Ferenc Hol tudok kilépni ebből a csoportból? A magyar sajtószabadság érdekében léptem be, nem pedig a liberális eszmék hirdetéséhez adtam a nevem. Nem lenne baj, ha a "mozgalom" szervezői tudnák a különbséget..."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.03. 13:32:58

"Szabad Attila
Nemrég tértem haza Svájcból. Ott is rengeteg a cigány de ott azt látjátok , hogy keményen dolgoznak.
A következő motivációjuk van: Munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak.
Ha a felkínált munkát elutasítják semmilyen támogatást nem kapnak. Ha munkát saját hibájuk miatt vesztik el- abszentálnak, alkohol fogyasztanak a munkahelyen akkor támogatást nem kapnak, Ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönben és ott dolgozni míg ki nem fizeti az adóságát. Érthetetlen számomra hogy ezt a fajta rasszizmust miért nem kritizálja senki?
Svájciak, hogy nem akarják munka nélkül etetni a parazitákat.
Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról... Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok fizessék a különböző szociális segélyeket."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.03. 13:59:06

Matuska Szilveszter Brigádok
‎"Nekem az a vicces, hogy a jogvédők akik az egyenlőségért küzdenek folyamatosan megkülönböztetik a magyar állampolgárokat etnikai és politikai hovatartozás miatt"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.04. 11:08:26

"Kérlek benneteket, soha többé ne küldjetek nekem semmilyen üzenetet! Nem hiszek a cigány pasztorizáció eredményében, nem hiszem, hogy egyetlen erre költött forint valaha is célba találna. Az “egész pályás letámadáshoz” hasonlítható Verbita Baráti köri kezdeményezés ha számomra terhessé vált, úgy hiszem, mégoly terhes a hinni még nem tudóknak. Még egyszer kérem, vegyetek le a listátokról és ne küldjetek többé nekem üzenetet."

www.facebook.com/home.php?sk=group_123403741071582&notif_t=group_activity

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.04. 11:40:27

Dr.Apáti István: "Költözzön le a kormány Gyöngyöspatára" (2011-05-02)

www.youtube.com/watch?v=lUdU_HrVFLY&feature=email&email=comment_received

Bee-zony 2011.06.10. 04:15:50

"Rach László Kedves szervezők, ti UFO-k vagytok?"
Nem, ők zsiráfok. Mindig is azok voltak, és most a kedvenc patásuk küldött nekik egy nagy politikai-média libacombot, amire rácuppantak.

"Most őszintén: a milla nem mi vagyunk, hanem egy hetvenfős szervezőgárda."
A csalók és a balekok, a becsapók és a becsapottak nagyon sokadik epizódja...
A tényleges tartalom: minél többen a zsidó-cigány sajtószabadságért, és a szabad bűnözésért.
Aki csak úgy fél szemmel is odafigyelt, az láthatta, hogy a Btk. 269/C. § (a holodogma-törvény) nem volt téma - és már tudta is, hogy miféle sajtó- és véleménynyilvánítás-szabadságról van szó.
Az „újszülöttek” megint beszoptak egy zsidótrükköt...
De legalább fogyatkozik a naivak száma.

miro1 2012.03.23. 11:34:46

Facebook-on olvastam, ez haverkodik a millásokkal:

Harlem Désirt a Lille-i biróság 18 hónap börtönbüntetésre itélte, mivel hosszú hónapokig "alkalmazásban" állt mint állandó oktató, de munkahelyén soha sem jelent meg.
Csak hogy lássátok milyen alak ez: Azóta a bejegyzést levetette a Wikipédiáról.
Son CV sur WIKIPEDIA signale une condamnation à 18 mois de prison avec sursis et 30 000 Francs d’amendes pour recel d’abus de biens sociaux au titre d’un emploi fictif dans l’Association régionale pour la formation et l’éducation des migrants, basée à Lille. Embauché en tant que «formateur permanent», il percevait un salaire mensuel brut de 10 500 francs. Pour le Procureur de la République : « ce salaire ne correspondait à aucune activité réelle ».
süti beállítások módosítása