Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Kálvinista Apologetika logikai kihívása

2020. október 17. - IGe

Kihívás a Kálvinista Apologetika 'csoportnak' !

A Tudományos Isten vanságának a bizonyítása már megtörtént. A tudományos módszertan alapján megfelelő módon publikálva is lett. Bárki elérheti, olvashatja, meggyőződhet róla, megismételt kísérletekkel megerősítheti. Ez kiüt minden eddigi logikai istenérvet véglegesen a "nyeregből". Amelyek persze eddig sem voltak sem logikusak, sem igazak. Tehát már abban a szakaszban tart IGe Isten -érve, vagy a P-DOX Semmiben Sem Hívő vallás istenérve, hogy nagyon komoly logikai levezetés és indoklás kellene, hogy ne legyen igaz. Képesek vagytok-e bármiféle logikai cáfolatra? Megértem persze, ha neki sem mertek kezdeni. Túl nagy falat ez a képességeiteknek.

Üdv: IGe

A jó-szándékuú figyelmeztetést már 1,5-2 évvel ezelőtt leadtam ebben az irányban, de falra hányt borsónak bizonyult.:

nagy_gergely_kalvinista_tanacs.jpg

Ez lenne a kihívás lényege, de ezért kissé részletezzük is. Először is szívesebben látnánk a kihívásunkra írásbeli reakciót, választ adók közt más szereplőt is mint csak Nagy Gergely áltudományos teológust, mert őt már erősen unják az emberek. Túltolta a szereplési mániáját. Egyre kevesebben kíváncsiak a magamutogatásaira is képeken, videókban. Jobb lenne ha magán kívül más tagokat is szerepelni, nyilatkozni engedne.

 A kihívásunk azért történt mert jómagam már több évtizede vezetek különféle Logika és Józan Ész védelmi csoportokat, mozgalmakat.  A Kálvinista Apologetika "csoport" meg ezt káromolja hit és butaságvédelmével.  Itt az ideje tehát, a már amúgy is megbuktatott kamuzásaiknak bevinni a kegyelemi végzetet.

Közös szereplésről tehát kamerák, színpad, kocsma stb ne is álmodozzanak sem ők, sem mások. Szigorú távolságtartás szabályai érvényesek és csak írásbeliség. Abból is csak a nyilvánosan vállalt írásbeliség.

Ja és néhány szakmai gyógyító vakcina mémkép a témában:

apologetika.png

 

kalvinista_apologetika_istenerve.jpg

 

kalvinista_apologetika.JPG

 koistenke_kalvinista_apologetika.jpg

 

kalvinista_apologetika_kitemt.jpg

 

apologetika_nyomulas1.jpg

 

kavinista_apologetika_butasag.png

 

kavinista_apologetika_temetes.jpg

 

tudomany_feltarta_ate.jpg

 

teologia_kamu_1.jpg

 

teologia.jpg

 

kalam_istenerv_butasaga.JPG

 

modalis_ontologiai_istenerv.jpg

 

apologetika_vegso_bukasa_ko_1.JPG

 

garkaba_harapo_kigok.jpg

 ragalmazas_1.jpg

 

metafizika_hablaty.jpg

 

szelhamos_apologetika.jpg

 

kavinista_apologetika_ateizmus_oldalon.JPG

 

kalvinista_apolget_ateist.jpg

 

kalvinista_apologetika_kihivas2.JPG

+ vitafórum a témában

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr4016243230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2020.10.18. 20:07:21

Jujjj most futottam át Puzsér Róbert 'Hard Talk' c. vitasorozatának az új ateizmusról | Nagy Gergely vs Waldmann Tamás" 'jutyubos' videós 3 óra 35 perces szörnyűséget. Brűűűűűűűűűüü. Nagyon nem ajánlott, legfeljebb elrettentésnek.