Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Kozmetikázzák Államunk korát

2011. augusztus 20. - IGe

 

Sokaknak feltűnt, hogy az 1896-os Magyarország, azaz a Magyar Állam 1000 éves  fennállásának millenniumi ünnepétől valahogyan nem stimmel a számolás. Az eltelt 115 évet évet egyesek csak 11 évnek számolják. 

 

A kormány szerint az Államunk olyan jó állapotban van, hogy legalább száz évet simán le lehet tagadni a korából. A kedvezőbb hitelbesorolás érdekében ez mindannyiunk érdeke.

1896 árpád.JPG

Az FMPSZ-KDNP szerint az ilyen kegyes hazugság megbocsátható bűn. I. István keresztény király vérengzései, politikai mutyijai, szent dolognak való beállítása szintén csak a pozitív országimázs érdekében történik. A Csipcsirip hírügynökség szerint további államfiatalítási tervek vannak kilátásban. Elemzők szerint akár 2010-re is áttevődhet a Magyar Állam alapítási dátuma.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr503166959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tahó Sandokan 2014.08.13. 08:13:46

A vicces az, hogy egészen Szent Istvánig Magyarország komoly hatalom volt a térségben, rendre leraboltuk Bizánctól a Német-Római Birodalomig a területet, ők könyörögtek rendszerint békéért.

Meluzina 2014.08.20. 14:51:57

@Tahó Sandokan: Azután is az volt! Mi voltunk az egyetlen ország, amelyik sem a pápának, sem a német-római császárnak, sem Bizáncnak nem volt hűbérese. Szent István többször is visszaverte a német római császárt..
süti beállítások módosítása