Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Fidesz sírvers

2011. május 16. - IGe

Mit írnál az FMPSZ, azaz a volt Fidesz sírkövére? (Fidesz--> FMPP--> FMPSZ.) Mert az F. Magyar Polgári Szövetségnek is szüksége lehet erre. Hiszen az SZDSZ, MIÉP, MDF, FKGP és sok más egykor kormányerőt is képviselő párt sírja felett ma már csak a verebek csiripelnek. Illetve pottyintanak. Ezt 2011.01.03 írtam, ami az egyik jövendölésem is, amelyek közül egyre több és egyre gyakrabban, teljesülni látszik.

Több mint tíz évvel ezelőtt minden akkori parlamenti pártról volt ilyen kis poénkodás, amelyek közül ugyebár több aktuálissá is vált. Mivel a mostani kormánypárt már elérte a népszerűségi csúcspontját és sokak szerint az eredményeik mellet olyan bakikat követnek el, amely miatt az utolsó kenetre is szükségük lehet, megint időszerűek lehetnek ezen versek. Itt egy régi:

 

"Amit itt látsz: dolomit
Agyonverte a Vikit
Nem képezte vita tárgyát
Mellé temettük a pártját
Kifaragtuk rá a képét:
Ő, ki meglopta a népét."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr692908699

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz már nincs! Felfalta önmagát is. 2011.05.18. 13:31:04

  Ha egy párt teljesen átalakítja a céljait és többszörösen nevet is vált, az már nem lehet ugyan az, mint régen. A Fidesz felfalta egykori önmagát is, és nem csak más rivális pártokat és tömegszervezeteket. Fidesz már nincs, hiszen többszörös...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.16. 17:52:05

"Enélkül minden bizonnyal nem kaptunk volna kétharmadot – mondják erre háttérbeszélgetésekben a fideszes politikusok, s ez az érv – bár amúgy feltehetően igaz - erősen emlékeztet az őszödi beszéd néhány többször tárgyalt részletére. A különbség persze nem elhanyagolható: az MSZP 2006 előtt kormányon csapta be a választókat, a Fidesz 2010 előtt ellenzékben tette ugyanezt. A végeredmény azonban a pártok szempontjából ugyanaz: a szocialisták 2006 után emiatt veszítették el villámgyorsan a támogatottságukat, és közvetve emiatt voltak képtelenek arra, hogy végrehajtsák reformjaikat. S most a Fidesz minden nehézsége, képtelen tojástánca és folyamatos vesztesége is ebből fakad: ha értelmesen akar kormányozni, el kell, el kellene felejtenie az ellenzéki időkben született kijelentéseket, miközben persze tudnia kell, hogy egy darabig ezek a mondatok még biztosan üldözni fogják."

torokgaborelemez.blog.hu/2011/05/16/362_nincs_garancia

Jakováli Hasszán 2011.05.20. 13:05:31

Nagyon érdekes felvetés, meg a blog is tetszik, lévén érdekel a vallástörténet, a megélhetési szinkretizmus, irritál a felületes keletmánia ésatöbbi. Hát nekem ilyesmi gondolatok ugrottak be: Emberek itt nyomjátok el a csikkat, ha már a kocsmában nem lehet. Ja meg hogy Traian Basescu, Urbán nagy tanítója rakja ide a végbélsarát. Anarachia!

sisifux 2012.01.07. 17:29:36

Voltam már fenn, vagyok most lenn,
A lehető legjobb helyen nyugszik tetemem,
Unortodox volt a módszer,
S nem is volt ellene óvszer,
Bár a titkot magammal hoztam a sírba,
Alig százan búcsúztak tőlem sírva,
Csak a végét tudnám feledni,
Amikor az IMF jött temetni.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.03.21. 10:58:21

Orbán nacionalista???
A Jobbik nacionalista????

NÓÓÓÓÓÓMÁSRISSSSSS????!!!!!

Ezek mind judeo-keresztények.

OrBán vatikanista
a jobbik meg
tyuklétrista (kettős kereszt)
süti beállítások módosítása