Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

virtus.hu vége

2012. április 18. - IGe

A virtus.hu, ami eleinte magyarvirtus.hu néven és a "legszabadabb sajtó" szlogennel működött, 7 év után, jogutód nélkül megszűnik. A hazai kedvtelő újságírás, egyik nem túl jelentős, de emlékezetes és botrányos szereplője ezzel eltűnik. Ráadásul eléggé bunkó módon tűnik el, mert korábbi ígéreteik ellenére, a megszűnés bejelentése után néhány nap elteltével már sorozatosan és váratlanul letiltották azon felhasználókat, akik úgy döntöttek, hogy cikkeiket elkezdik rendezni, menteni és törölni a felületről. Az ott lévő magánlevelezések rendezésére sem hagytak elég időt.

 

A magyarvirtus.hu majd a virtus.hu első éveiben, saját pénzemből még fizetett reklámokat is feladtam a lap növekedése miatt. Mert a Szabad Kedvtelő Sajtó fontos volt és most is fontos nekem.

Ez a kísérlet elbukott, nem sikerült. Ennek fő oka sajnos az, hogy akik elindították és fenntartották nem rendelkeztek megfelelő taktikai érzékkel és nem arra megfelelő emberek kezébe adtak időnként nem megfelelő lehetőségeket és hatalmat. Aztán amikor ezt a nem megfelelően adott hatalmat visszavonták, akkor a lovak közzé dobták a gyeplőt. Szinte teljesen magára hagyták a lapot.



Tehát itt alapvetően bármilyen kísérlet is volt a fenntartók, szervezők tulajdonosok "buktak" meg. Persze, csak akkor, ha az induláskor az index.hu-ra adott és ott megfogalmazott célokat komolyan gondolták.

2012 márciusig még küzdöttem, igaz csak taktikai játékból az ott lévő destruktív elemek ellen. Onnét úgy határoztam, hogy ha az Admin nem ad egyértelmű jelzést, hogy ÉLJEN a virtus, akkor a taktikai játékom átmegy a virtus.hu gyors és kíméletes haláltusájának megkönnyítésébe. Tehát valóban én adtam be különféle trükkökkel neki a kegyelemdöfést. Ne szenvedjen, mert ez nem méltó hozzá. Inkább még így maradjon az emlékünkben. Lásd az adminak írt levelem és a virtus megszűnéséről szóló közleményt:

2012.03.03 13:02

feladó: Iván Gábor vilag....index.hu
címzett: Virtus Admin ad...virtus.hu
tárgy: Éljen, vagy haljon a virtus?


Szia!
Nem tudom, csak sejtem milyen kísérleti célja volt egykoron a (magyar)virtus.hu indításának, de ma már az a kérdés, hogy teljesen elpusztul, vagy életben marad.

Ha visszajelzel, hogy életben szeretnéd még tartani, akkor segítek benne. Ha viszont már teljesen magára hagytad, akkor megadom neki a kegyelemdöfést, hogy ne szenvedje haláltusáját ilyen sokáig. Legyen méltó és gyors halála.

Üdv: IGe 

Erre annyit írt röviden két sorban, hogy mielőtt válaszolna részletezzem mit is értek kegyelemdöfés alatt. Részleteztem, de erre már nem kaptam reagálást.

2012.03.04 15:43
Szia!

Egyszerűen csak felgyorsítom a halódási folyamatot. Viszonylag egyszerű elérni, hogy néhány infóval és trükkel olyan kritikusan alacsonyra csökkenjen a látogatottsági mutató és a szerkesztők száma is, ami miatt már nincs visszaút. Nincs remény az újraélesztésre. A virtus.hu egyszerűen kiüresedik. Nem akar rajta senki sem reklámozni, semmit.

Most még az elérhető, hogy egy minimális  embertömeg látogassa, legalább egy archív állapotrögzítésszerű helyzetbe kerüljön.

Üdv: IGe

 

Valóban azt tettem, amit ígértem. Néhány egyszerű és legális trükkel elértem, hogy a virtus.hu-nak már ne legyen reklámértéke és ne érje meg fenntartani, üzemeltetni.

A virtus.hu 7 év működés után jogutód nélkül megszűnik.

 

Tisztelt virtus.hu felhasználók!

Sajnálattal jelentjük be, hogy a virtus.hu rövidesen végleg bezár.

A virtus.hu oldalain még néhány hétig a cikkek elérhetőek lesznek. Kérünk minden szerzőt, hogy máshová el nem mentett munkáikat másolják le most, mert az átmeneti periódus után ezek visszaszerzését nem fogjuk tudni garantálni.
 
A megszűnés után felhasználóink összes személyes adatát töröljük. Kérjük, hogy aki más felhasználókkal továbbra is kapcsolatot akar tartani, azokkal most cseléljen elérhetőséget, mert ebben segíteni nem fogunk tudni.

Sajnos a virtus.hu fenntartására a továbbiakban az alapítóknak kapacitása nincsen. A szoftver egyedi fejlesztésű és ma már nagymértékben elavult volta és az azzal kapcsolatos esetleges átadási nehézségek miatt, illetve adatvédelmi okokból az oldal eladását / átadását is elvetettük, mint lehetőséget.

Elnézést kérünk mindenkitől, akinek ezzel kellemetlenséget okozunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az internet végtelen számú lehetőségei között mindenki meg fogja találni az ízlésének megfelelő helyet, ahol tovább publikálhatja írásait.
 
A megszűnés után egy ideig egy tájékoztató oldal fogja fogadni a látogatókat. Azoknak, akik saját lapot üzemeltetnek, és szeretnék, hogy látogatóik egy új helyen is megtalálják az írásaikat, ezen az oldalon egy linket fogunk elhelyezni, amely cikkeik új helyére mutat. Aki ilyet szeretne, az írjon az admin@virtus.hu címre, a mostani virtus.hu saját lap nevének, és az új hely címének megjelölésével április 30-ig.
 
Köszönjük szépen minden kedves felhasználónknak az eddigi közreműködésüket, és minden szerzőnknek további sok örömet és sikert kívánunk.
 
Admin rovata (admin.virtus.hu)

Hírek Bezár a virtus.hu  Admin - 2012.04.18 07:58

http://bizinformaciok.hu/www.virtus.hu 2012.04.21

Visszamenőleges forgalom virtus.hu

1 nap átlaga

Helyezés Világszerte1 517 338722 175
Napi Látogatók428-50%
Napi látogatók rangja1 302 797710 664
Napi Megtekintett Oldalak300-50%
Napi oldalnézetek rangja1 567 637485 354
Oldalnézetek felhasználóként1,00 0%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr464458768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.04.20. 11:16:32

Mindenkinek!

A magyarvirtus.hu majd a virtus.hu első éveiben én még saját pénzemből fizett reklámokat is feladtam a lap növekedése miatt. Mert a Szabad Kedvtelő Sajtó fontos volt és most is fontos nekem.

Ez a kisérlet elbukott, nem sikerült. Ennek fő oka sajnos az, hogy akik elindították és fenntartották nem rendelkeztek megfelelő taktikai érzékkel és nem arra megfelelő emberek kezébe adtak időnként nem megfelelő lehetőségeket és hatlmat. Aztán amikor ezt a nem megfelelően adott hatalmat visszavonták, akkor a lovak közzé dobták a gyeplőt.

Tehát itt alap vetően bármilyen kísérlet is volt a fenntartók, szervezők tulajdonosok "buktak" meg. Persze, csak akkor, ha az induláskor az index.hu-ra adott és ott megfogalmazott célokat komolyan gondolták.

Kb. 2012 márciusig még küzdöttem, igaz csak taktikai játékból az itt lévő destruktív elemek ellen. Onnét úgy határoztam, valóban, hogy ha az Admin nem ad egyértelmű jelzést, hogy ÉLJEN a virtus, akkor a taktikai játékom átmegy a virtus.hu gyors és kiméletes haláltusájának megkönnyítésére. Tehát valóban én adtam be különféle trükkökkel neki a kegyelemdöfést. Ne szenvedje, mert ez nem méltó hozzá. Inkább még így maradjon az emlékünkben.

Üdv: IGe

vilagnezet.blog.hu/2012/04/18/virtus_hu_vege

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.04.21. 13:54:43

"A Virtus.hu szerzői eddig a következő összegű honoráriumukat ajánlották fel jótékony célra:

Vakvezető Kutyakiképző Iskola 207535 Ft
A Virtus.hu fejlesztésére 226816 Ft"

Mindig is írtam, hogy a virtus fejlesztésén kívül kár más célt megjelölni. Csak hát lóvaginaéva .... kár volt rá hallgatni és hatalmat adni neki. Ebben a kérdésben is.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.04.21. 15:17:53

A lovakat sem hagyják szenvedni. Virtus.hu-nak is kijárt a kegyelemlövés. www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_1949_20120421142656

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.04.22. 12:29:18

Szar volt a szoftvere, nehézkes volt. Egyébként mint ötlet nem volt rossz, de műszakilag fejleszteni kellett volna.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:11:10

Impresszum

Szerkesztõség: A Virtus nem sajtótermék, így nem esik a sajtótörvény hatálya alá. A Virtus nem szerkesztett kiadvány. Szerkesztõsége, felelõs szerkesztõje, felelõs kiadója nincsen, a cikkek tartalmáért azok szerzõi felelõsek.

A Virtus nem tartalomszolgáltató. Az itt megjelent cikkek a Magyar Tartalomszolgáltatók Tanácsának etikai és mûködési szabályzata értelmében "felhasználói tartalom"-nak minõsülnek, ezek tartalmáért a Virtus nem felelõs.

A Virtus egy informatikai szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy regisztrált felhasználók tartalmat tölthessenek fel. A felhasználói cikkek nem a Virtus információi, illetve véleményei, azokat a Virtus nem ellenõrzi. A névtelenséget lehetõvé tevõ szolgáltatás megnehezíti vagy lehetetlenné teszi az információforrás azonosítását.

A Virtus egy ingyenes szolgáltatás. Azzal, hogy egy felhasználó cikket ír, nem kerül a Virtus üzemeltetőjével semmiféle alkalmazotti vagy megbízási jogviszonyba.

Üzemelteti a Barzika Bt.

Kapcsolat: admin@virtus.hu

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:12:05

Felhasználási feltételek

Jogi státusz

A Virtus nem sajtótermék, így nem esik a sajtótörvény hatálya alá. A Virtus nem szerkesztett kiadvány. Szerkesztõsége, felelõs szerkesztõje, felelõs kiadója nincsen, a cikkek tartalmáért azok szerzõi felelõsek.

A Virtus nem tartalomszolgáltató. Az itt megjelent cikkek a Magyar Tartalomszolgáltatók Tanácsának etikai és mûködési szabályzata értelmében "felhasználói tartalom"-nak minõsülnek, ezek tartalmáért a Virtus nem felelõs.

A felhasználói cikkek nem a Virtus információi, illetve véleményei, azokat a Virtus nem ellenõrzi. A névtelenséget lehetõvé tevõ szolgáltatás megnehezíti vagy lehetetlenné teszi az információforrás azonosítását.

A Virtus egy ingyenes szolgáltatás. Azzal, hogy egy felhasználó cikket ír, nem kerül a Virtus üzemeltetőjével semmiféle alkalmazotti vagy megbízási jogviszonyba, és ezért semmiféle ellentételezést nem követelhet. A cikkekért esetlegesen megtélt honoráriumokra a honorárium oldalon felsorolt szabályok érvényesek.

Törvényesség

A Virtus felhasználói felelõsek hozzászólásaik törvényességéért. Fenntartjuk a jogot a törvénysértõ cikkek törlésére, illetve szerzõik kitiltására.

A Virtus fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathassa. Mindenkor a felhasználók felelőssége, hogy tisztában legyenek az érvényes felhasznlási feltételekkel.

Szerzői jogok

Egy cikknek, hozzászólásnak, vagy bármilyen más információnak a Virtusban való közlésével a szerző az azzal kapcsolatos szerzői jogokat visszavonhatatlanul megosztja a Virtus üzemeltetőjével. A szerzőnek joga van a cikket máshol is publikálni, vagy bármilyen módon felhasználni. Ugyanakkor a cikk Virtusban való közlésével erre a Virtus üzemeltetőjét is feljogosítja.

A szerzők csak saját szellemi termékeiket tölthetik fel a lapba. Mások szerzői jogainak megsértése törvénytelen.

Moderálás

A Virtus általában nem moderált. Fenntartjuk azonban a jogot, hogy törvénybe ütközõ, mások jogait vagy méltóságát sértõ, vagy más okból elfogadhatatlannak ítélt cikkeket és hozzászólásokat indoklás nélkül töröljünk, illetve szerzõiket a rendszerből kitiltsuk. Mások méltóságát sértő tevékenységnek tekintjük, ha valaki nem vitapartnere véleményét, hanem annak személyét minősíti negatív jelzőkkel. Elfogadhatatlan tevékenységnek tekintjük nyilvánvaló valótlanságok terjesztését is.

Ha kétségeid vannak, hogy valami elfogadható-e a fenti szabályok alapján, akkor valószínűleg nem elfogadható. Ne írd le.

Ugyancsak fenntartjuk a jogot, hogy a Virtus pontozási rendszerét tisztességtelen praktikákkal befolyásolni próbáló (pl. több nicken pontozó), vagy más módon destruktív felhasználókat bármilyen módon üldözzük.

A moderátorok döntéseivel kapcsolatban fellebbezésnek vagy vitának helye nincsen.

A Virtus moderátorai kimondottan szimpatizálnak a cigányokkal, zsidókkal, melegekkel, szlovákokkal, románokkal, mindenféle színesbőrűekkel, a dohányosokkal, a pirézekkel és a plüssállatokkal. Moderációs tevékenységüket ebben a szellemben végzik.

A cikkírás szabályai

1. A Virtus nem személyes blog. Az újságcikk nem topicnyitó egy társalgási fórumban. Kérjük, olyan cikket írj, amit te magad is szívesen látnál egy újságban.

2. Egy cikk hossza legalább 800 leütés (kivéve, ha vers). Ha egy olvasó a cikkedre kattint, megérdemli, hogy valóban egy cikket olvashasson, és ne egy egy-két mondatos hozzászólást.

3. Kérjük, nézd át a cikkedet, mielőtt feltöltöd. A legjobb cikket is tönkreteszik a nyomdahibák.

4. Itt mindenféle ember megfordul. Kérjük, tiszteld mások véleményét, még ha az különbözik is a tiédtől. Ha állást foglasz a társadalmat megosztó kérdésekben (pl. vallás, politika), úgy tedd, hogy a másik oldalt se sértsd meg.

5. Ne írj olyan cikket, ami magáról a Virtusról, vagy valamelyik felhasználójáról szól - ez öncélú dolog, és az olvasókat nem érdekli egy olyan lap, ami saját magáról ír. Az ilyen cikkeket lehet, hogy töröljük. Ilyen célra indíts új témát a társalgóban.

6. A cikket abba a kategóriába helyezd, amelyikbe tartozik. A nyilvánvalóan rossz kategóriába tartozó cikkeket áthelyezzük, vagy töröljük.

Felhasználói nevek

A Virtusban regisztráló felhasználók nem használhatják mások nevét. Ilyen esetekben fenntartjuk a jogot a felhasználó törlésére.

Aki a választott felhasználói nevén hozzászól cikkekhez, vagy cikkeket ír, nem követelheti, hogy a nevét vagy írásait később töröljük. A Virtus egy újság - a hagyományos sajtóban sem kérheted, hogy egy megjelent cikkedet vagy olvasói leveledet utólag vegyék ki a lapból.

Adatvédelem

A Virtus a felhasználók nem nyilvános adatait (e-mail címét, jelszavát, IP címét, privát üzeneteit) azok engedélye nélkül soha, senkinek nem adja ki, kivéve, ha erre törvény kötelezi. A regisztrációval a felhasználó engedélyezi a Virtus üzemeltetőjének a fent felsorolt adatok tetszőleges ideig való tárolását és a Virtus üzemeltetéséhez való használatát. A fent felsorolt adatokon kívül minden más információ (cikkek, hozzászólások, értékelések stb.), amit a felhasználó a rendszerben létrehoz, nyilvános adatnak minősül, amelyeknek törlését később nem követelheti.

A Virtus infrastruktúrája és adatbázisa az Amerikai Egyesült Államok területén van, így a felhaszlálói adatokat is ott tárolja. A felhasználók a Virtus használatával ehhez hozzájárulnak. Fontos: Nem azért van külföldön a szerver, mert a Virtus ki akarna bújni a magyarországi törvények alól, hanem azért, mert ott olcsóbb. A magyar törvényeket és a jólneveltség magyarországi hagyományait betartjuk és betartatjuk.

Reklámtevékenység

Tilos a Virtus.hu oldalain kizárólag hirdetés céljából cikket mgjelentetni, kivéve az Apróhirdetés rovatban.

Kiskorúak védelme

A Virtus számára technikailag lehetetlen, hogy olvasóinak életkorát meghatározza, illetve korlátozza. Ezért minden felhasználó felelõssége, hogy kis- és fiatalkorúak számára káros tartalmat ne közöljön.

A Virtus Lapcsaládra vonatkozó speciális szabályok

A Virtus lapcsalád tagjaira is vonatkoznak a Virtus.hu általános felhasználási feltételei. A saját lapok főszerkesztői teljes jogi és erkölcsi felelősséget vállalnak a lapjukban megjelent összes cikk tartalmáért. A Virtus.hu adminisztrátorai, törvénybe, vagy a Virtus.hu felhasználási feltételeibe ütköző cikkek megjelentetése esetén nemcsak a cikk szerzőjét, hanem az azt közlő lap főszerkesztőjét is kizárhatják. Fenntartjuk a jogot a törvénysértő vagy a felhasználási feltételeket megszegő lapok törlésére is. Az adminisztrátorok ilyen döntéseivel kapcsolatban fellebbezésnek és vitának helye nincs. Egy lap címe és szlogenje nem lehet ellentétes a lap szellemiségével vagy céljával. Pl., nem hozhatod létre a "Piréz Virtus"-t abból a célból, hogy a pirézeket szidd. Csak akkor csinálj "Fradista Virtus"-t, ha tényleg fradista vagy.

A Virtus szolgáltatásainak igénybevétele a fentiek elfogadását is jelenti.

Minden jog fenntartva.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:13:03

Adakozó szerzők

Szerzők

Összeg

1. Ediacara 45748 Ft
2. Mamóka (R J.) 22657 Ft
3. yardbirds (x) 20747 Ft
4. IGe 17514 Ft
5. Makacs (x) 17081 Ft
6. Vaszilov 16985 Ft
7. Fitó Ica 14725 Ft
8. EnSwan (x) 14069 Ft
9. nemecsek ernő 13163 Ft
10. Argosz ( Szabó Árpád ) 13101 Ft
11. Inter pares 9059 Ft
12. Signorina Éva 8838 Ft
13. Mashter (x) 8237 Ft
14. Amnézia Mária 8000 Ft
15. Lótuszvirág (x) 7847 Ft
16. Lovas Éva. 7616 Ft
17. nawesh 7269 Ft
18. Cassandra 7075 Ft
19. Kassai Csilla 5903 Ft
20. clara 5825 Ft
21. branyóka 5339 Ft
22. Krocsetta 5027 Ft
23. Alie Neetah 4686 Ft
24. Rapier (x) 4347 Ft
25. Sueee (x) 4163 Ft
26. Dancsi (x) 4065 Ft
27. Győrfi Lajos 3991 Ft
28. wiedermann 3510 Ft
29. vitryolga (x) 3405 Ft
30. Ajtony 3321 Ft

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:13:51

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

1. Alie Neetah 263 366
2. yardbirds (x) 804 354
3. Lovas Éva 606 310
4. Fitó Ica 72 299
5. EPIPAPI 295 272
6. Rovó 1347 270
7. Tomasekné Györgyi 785 264
8. Gvali (G?si Vali) 324 261
9. Boldogság 643 251
10. Soltész Mónika 36 247
11. Brendel Mátyás 415 242
12. nawesh 1946 234
13. Kassai Csilla 585 224
14. Vaszilov 417 217
15. Apáti Kovács Béla 447 215
16. THOMASKEREKES1 1774 215
17. Brain Storming 1442 214
18. Erdey 192 213
19. Mamóka (R J.) 35 212
20. vitryolga (x) 558 211
21. clara 523 204
22. branyóka 602 195
23. Ediacara 230 192
24. IGe 284 178
25. Makacs (x) 20 174
26. Mashter (x) 99 172
27. Signorina Éva 425 171
28. agnes 402 167
29. Ajtony 244 163
30. B. Szabolcs Csaba 684 162

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:14:38

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

30. B. Szabolcs Csaba 684 162
31. mutatis 412 162
32. nemecsek ernő 229 162
33. Cassandra 112 159
34. Magyar Csaba 218 156
35. történetsíró 172 156
36. Lótuszvirág (x) 12 153
37. Enikő 71 149
38. kiki64 493 146
39. Szepi 321 146
40. Gavallér János 656 144
41. Argosz ( Szabó Árpád ) 25 142
42. .Morci (x) 67 140
43. kampanella 199 140
44. ismeretlen123 60 139
45. SF 49 138
46. Fagi 143 135
47. Lovas Éva. 252 135
48. Öregsam 52 180 134
49. Rapier (x) 6 133
50. Kabdebon János 154 131
51. Richárd király 192 131
52. Sasinszki Klára 199 129
53. Bigfater 225 127
54. Komáromi János 526 127
55. Sz.Icu 17 127
56. ..na und?..hier ist!.. (x) 9 126
57. Amnézia Mária 64 126
58. Gati Katalin 11 124
59. Willő 58 124

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 1011

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:15:31

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

60. unique 192 122
61. Quasimodo 32 121
62. Banditozo (x) 2 120
63. Emma 520 120
64. falevél (x) 258 116
65. Jodieline 3 116
66. öcsi 262 115
67. Köves József Tibor 173 114
68. Frady Endre 760 112
69. Nóra 68 112
70. Nagy Ildikó 61 110
71. Art Soul 140 109
72. Biro Ferenc 108 108
73. Krocsetta 78 108
74. Patak Gábor 205 108
75. Vanda79 (x) 6 108
76. Petrosz 262 106
77. Mészáros Ildikó /Kokesz/ 279 105
78. vadmacska 68 104
79. Zsigai Klára 283 103
80. Lumen (x) 17 102
81. ekpafat (x) 52 101
82. P. Jenő 9 101
83. kisjadviga 80 100
84. Bajkó Kati 90 99
85. Probapóka 526 99
86. Rózsa Melinda 80 98
87. Dr.Petz 411 97
88. Vargaibi 85 97
89. sincomi 825 96

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:16:31

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

90. KyraE 253 95
91. Zorwick 118 93
92. Pityu (x) 3 92
93. Lagg 86 91
94. persecuted 105 89
95. bodó jános 494 87
96. burisius 204 87
97. Rinka 122 87
98. SZATMÁRI MAGDOLNA 345 87
99. Wild Flower 561 86
100. Heléna 152 84
101. Imp Cheeky 112 84
102. Philippa 256 84
103. Lestat de Lioncourt 135 83
104. Peonia 79 83
105. Sueee (x) 10 82
106. Geisz László 198 81
107. Orosz Éva 76 81
108. Varró Kató 51 81
109. EnSwan (x) 14 80
110. Sonkoly Éva 387 80
111. Ircsi (Bulvár Kundircsa) 80 79
112. Matos Maja 132 79
113. Megmondó 24 79
114. Adorján György Aladár (x) 383 78
115. Darabos Balázs 130 78
116. PIROS 84 78
117. Füredi Valéria 285 77
118. pityesz76 194 77
119. Tóvizi Elvira 147 77

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 121314

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:17:18

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

120. ... (x) 69 76
121. "K" 1 76
122. Yolla 331 76
123. kovacsne 49 75
124. Natasa 22 75
125. sagila 107 75
126. NiobeX 28 74
127. Sebipapa 102 74
128. szaffy3 (x) 10 74
129. Kiss Mira 279 73
130. Matuzsalem 68 73
131. Wendler Zoltán (x) 7 73
132. Zsefy Zsanett (x) 228 73
133. ESZMÉLETlen Webmagazin (x) 4 72
134. Merész Izabella 128 72
135. csobi 3 71
136. Fauna Rezső 59 71
137. Lénárt Anna 263 71
138. Stelo Malgranda 85 71
139. landdie 60 70
140. Andonika (x) 15 69
141. katolnai 34 69
142. Lengyel Ferenc (x) 117 69
143. N. Ria (x) 333 69
144. Andre H. 51 68
145. Sümegi Tamás 696 68
146. Dinna 140 66
147. Világi Figyelő 62 66
148. andrasgy 41 65
149. Cat 279 65

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 131415

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:18:00

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

150. csataloo 334 65
151. GraholyZoé 3 65
152. Impeachment 79 65
153. konzervatív 67 65
154. Márton Zsolt 84 65
155. Lyra 51 64
156. Timy 137 64
157. BB 17 62
158. Boszorka 64 62
159. Gini99 58 62
160. Nyúl 245 62
161. Dancsi (x) 82 61
162. Győrfi Lajos 24 61
163. péntő 75 61
164. RMaria 214 61
165. Mező Éva 66 60
166. Kleinhappel Miklós 169 59
167. Lopez 120 59
168. Big Didre 86 58
169. Grania 28 58
170. Koki Diána V. 164 58
171. TÉEF 57 58
172. eszter86 40 57
173. Mantra 38 57
174. Mirage 121 57
175. Szilárd Manó 110 57
176. Vén Dániel 93 57
177. Weetza 71 57
178. Imp Cheeky Thai 74 56
179. müszélia 232 56

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14151617

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:18:52

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

180. Nagy Noémi (x) 94 56
181. Révészné Sajtos Klára 112 56
182. Simon Gergely (x) 500 56
183. viki555 125 56
184. Inter pares 43 55
185. Silver Bell 19 55
186. x 41 55
187. argyeLán 9 53
188. chimneysweep (x) 53 53
189. Funfan (x) 19 53
190. janus (x) 2 53
191. Kocsi Katalin 29 53
192. nem latin 470 53
193. szabo_jozef 195 53
194. Epepe (x) 53 52
195. Lendvai Emil 203 52
196. Ritter Teodor 229 52
197. Zéna 93 52
198. a messiás 931 51
199. Bici 82 51
200. Csosszanó Szőrcucorka 75 51
201. kliens 254 51
202. tkatalin 51 51
203. carubdis (x) 2 50
204. fenysugarak (x) 12 50
205. Ginger 174 50
206. Lizi 31 50
207. Maróti László 127 50
208. Mészáros Viktor 3 50
209. Nagy Csaba 61 50

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15161718

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:19:36

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

210. andraslang 63 49
211. angelina1991 29 49
212. Kovács István 231 49
213. TMT 279 49
214. airamul 91 48
215. Galaxy 27 48
216. Galló Győző 96 48
217. Illés Heni 303 48
218. Kodaj Bálint (x) 3 48
219. Liza Wolf 73 48
220. Méhes János 263 48
221. Orosz T Csaba 132 48
222. cseri 107 47
223. csizmárpéter 27 47
224. gunyeczi 47 47
225. nagyevica 90 47
226. panni31 225 47
227. pazzui 31 47
228. Polló László 21 47
229. Skrym 10 47
230. Tyichi András 61 47
231. Z.Zidane 47 47
232. Zsó 87 47
233. Bőhm Éva Irén (Csukóka) 148 46
234. Branyiczky Rita 1 46
235. Don Kobak 15 46
236. Harcos Katalin 40 46
237. Sándor 65 46
238. Fehér Virág (x) 3 45
239. Gorka László (x) 29 45

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 1617181920

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:20:21

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

240. K.D.Hüméér 1184 45
241. Radva Juli 23 45
242. Zsófee 80 45
243. Alessandro Ragozzi 91 44
244. dpanka 84 44
245. FILO87 148 44
246. Jeges (x) 6 44
247. mÁGnes-mÁGIa 16 44
248. Marax 79 44
249. CZAGA 90 43
250. EMA 77 43
251. hnb 26 43
252. sankoneri 93 43
253. -találó- 25 42
254. alomkereso 28 42
255. eprésző kislányka 171 42
256. Leslie Abraham 462 42
257. Makkia Vali 5 42
258. Mharcos 33 42
259. OPI 19 42
260. rebarbara 108 42
261. Regina 3 42
262. szvita 189 42
263. "K" 1 41
264. dreaming58 184 41
265. egyszervolt 25 41
266. gallicus 63 41
267. K. Ilona 35 41
268. Kismag 21 41
269. petibatya 212 41

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 1718192021

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.04.23. 09:20:55

Szerzők
Akik írtak a héten | Az összes szerző

Szerzők

Cikkeinek száma

Népszerűség

270. szvitek zsóka 69 41
271. evica920 120 40
272. Hódoscsépányi Koós Attila (x) 90 40
273. idealusta 31 40
274. kađ 80 40
275. Kollár Gábor 68 40
276. Nagy Attila Puli (x) 218 40
277. Őrző 20 40
278. Paranoid Android 74 40
279. Paya 44 40
280. szÉPÍTész 44 40
281. Szűcs Ilona 82 40
282. Terembura 24 40
283. Erdélyi Csaba 108 39
284. gefjon 26 39
285. Kferi 42 39
286. M. Simon Katalin 165 39
287. Nagy Noé (x) 75 39
288. sszhm 73 39
289. Takács Dezső 110 39
290. Z. Tóth Csaba 87 39
291. zaphier (Kovács Beáta) 30 39
292. Józsa Mara 50 38
293. nemestiti 51 38
294. Sárkány 28 38
295. Simor Árpád 79 38
296. Zora 48 38
297. Angyalszárny 15 37
298. Gulyás Attila 124 37
299. illési Béla Imre 17 37

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 181920212223

Brain Storming 2012.04.27. 00:38:58

Legalább vhol lesz nyoma az emlékeinken túl.. ):o)

AminaZoina 2012.09.09. 08:24:58

@Brain Storming: Szerettem. Máig hiányzik. Nem vagyok blogos típus, de néha nagyon jó lenne kiírni a dolgaimat. Üdv.: Alie Neetah
süti beállítások módosítása