Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Leiratkozás a választói névjegyzékből

2013. szeptember 19. - IGe

Kedves Orbán Viktor, Népünk Nagy Vezíre és Miniszterelnöke! Egy választási lista amire fel lehet iratkozni és tízezrek és százezrek iratkoznak fel rá, arról leiratkozásnak is lehetséges kell lennie. Ez alapvető állampolgári alapjog, vagy alaptörvény.  Hiszen választani sem kötelező és ez nem egy kötelező lista. Kértem a OVB-től a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban érted, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol nincs lehetőség az érvényes tartózkodom, vagy listás szavazásnál az egyiket sem akarom, szavazat megtételére. Választási csalásban való bármilyen részvételemet, vagy ahhoz való bármi kapcsolódásomat, tiltják az erkölcsi szabályaim. Az az erkölcs, ami a Te Kormányodnak is oly kegyes és fontos. Az OVB-től felhívtak és azt közölték velem, hogy ne is álmodjak a listáról való törlésemről. Az csak akkor lehetséges, ha feladom magyar állampolgárságomat és lakcímemet. Szerinted jól van ez így? Nincs itt semmi bibi? Minden rendben van? Mert szerintem nem. Örülnék neki, ha a felvetésemre egy értelmes válasszal teli levelet kapnék tőled és nem választási propagandát. Felnőttem és felnőtt fejjel már nem érdekelnek sem a veres csillagok, sem az ókori kivégzőeszköz jelképek. Akkor sem, ha az nem monó, hanem tandem kereszt.

Ifú Gárda övcsat.jpg

 

Üdvözlettel egykori szintén Ifjú Gárda parancsnok és harcostársad:-)  - Jó oké gyerekek voltunk. Te is én is. Ezt ne szívd mellre.

Iván Gábor IGe

az Egyik Pártra Sem Mozgalom elindítója

Levélben elment:

From: Iván Gábor [mailto:ivan....@........hu]
Sent: Thursday, September 19, 2013 9:51 AM
To: '1818@ugyfelvonal.hu'; 'orbanviktor@orbanviktor.hu'
Subject: Leiratkozás a választói névjegyzékből

... folytatás itt olvasható

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr735523222

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választói névjegyzékből való törlésem 2013.09.19. 09:57:40

Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol ni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norbart 2013.09.19. 14:10:05

85. § (1) A magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár kérheti
a) nemzetiséghez tartozásának,
b) szavazási segítség iránti igényének,
c) személyes adatai kiadása megtiltásának
bejegyzését a központi névjegyzékbe, illetve a bejegyzés törlését.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1300036.TV

Dinkainka 2013.10.06. 06:06:44

Orbán Viktor Ifjú Gárda tag volt? Sőt parancsnok?
Ez nagyon ciki, van erre valami bizonyíték?

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2013.10.07. 07:31:41

@Dinkainka:

Kérdezd meg tőle. Szerintem nem meri meg letagadni.
süti beállítások módosítása