Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Kandalló előke helyett...

2007. május 31. - IGe

Ez egy általam átírt és stilizált állatvicc. A felsőfokú tanulmányaim alatt, nálunk szállóige volt az utolsó mondata.

Medve szopat.jpg


A vadász medvét szeretne lőni trófeának, hogy bőrével díszíthesse lakását, ezért bemegy az erdőbe a medve barlangjához és várja a medvét.

Amikor az kijön rálő a puskája egyik csövéből, a medvéről lepattan a golyó, rálő a puskája másik csövéből, a medvéről lepattan a golyó. Amíg próbál újratölteni, odacammog hozzá a medve, megragadja a vadászt, hogy mozdulni se tudjon és azt mondja neki: Vadász az életemre törtél, most vagy lemónikaluinszkizol, vagy megöllek. A vadász majd szét robban a dühtől , de nincs más választása meg kell tenne amit a medve kér. Tehát letérdepel és a medve felé hajol a szájával ....

Bosszút esküdve hazamegy és egy golyószóróval tér vissza (már nem sajnálva a trófea épségét) a tett színhelyére és ismét várja a medvét. Rálövi a medvére az egész tárat, de a medvéről ismét lepattannak a golyók. Amíg próbál újratárazni, odacammog hozzá a medve, megragadja a vadászt, hogy mozdulni sem tudjon és megint azt mondja neki: Vadász az életemre törtél, most vagy lemónikaluinszkizol, vagy megöllek. A vadász majd szét robban a dühtől , de nincs más választása meg kell tenne amit a medve kér.

Bosszút esküdve hazamegy és egy ágyúval tér vissza (már a trófea egyáltalán nem is érdekli, csak a bosszú) a tett színhelyére és ismét várja a medvét. Amikor az kijön a barlangjából rálő. Buuummm!!! Nagy porfelhő és még a barlang is rádőlt a medvére, mindenütt kőtörmelék. Na ennek most már vége mondja és elő akarja venni a kulacsát, hogy igyon a medve bőrére... ekkor viszont megmozdul az egyik kőkupac, előmászik alóla a medve, leporolja magát és odacammog, megragadja a vadászt, hogy mozdulni sem tudjon és azt mondja neki:

- Te vadász,
- Mondd!!!!
- Vadászni jársz te egyáltalán ide?

Pszichiátriai szakvélemény Micimackó csapatáról

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr1190028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.05.31. 15:51:37

Aha! :))
Ösmertem, egy rövidebb változatát, persze vulgárisabb szavakkal!

Bigfater

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.05.31. 15:59:18

Ja és eléggé önelégült fejű medveképet sikerült lelnem? :-)

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.06.01. 13:08:30

Tuti, hogy a vadász már megvolt neki! :))

Bigfater

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.06.01. 13:27:22

Jut eszembe!
Hol lehet a személyre szóló üzeneteket olvasni?

Bigfater
süti beállítások módosítása