Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Virtus.hu - ahol te manipulálhatod a lapot

2009. február 17. - IGe

A lap 2005 októberében alakult akkor még magyarvirtus.hu néven, és a legszabadabb sajtó szlogennel egy olyan szabad cikk és irodalmi mű megjelentetési portál, ami  ha netes megszokott dolgokhoz hasonlítani szeretnénk, akkor a blog, a fórum és netes újságírás keveréke. Szabadon, főnöki és sok más kötöttségek nélkül írhat ott valaki újságcikket, és kedve szerinti időpontban teheti közzé. Mára a körülbelüli havi 50-80 ezres egyedi olvasószámával közepes internetes lappá tudott fejlődni.

A sajátságos újság az eltelt három és fél évben rengeteg gyerekbetegségen átesett, de ezeket a ha néha kicsit későn is, de a tulajdonosok lereagálták és igyekeztek kijavítani. Ezek közül az egyik ilyen volt például a versek túlburjánzása, ami miatt volt olyan időszak, amikor szinte csak verseket lehetett látni a főoldalán. Ezt a főoldal rovatokra való felosztásával könnyen meg lehetett oldani és helyes mederbe terelni a további fejlődést.

Sok ambiciózus író elvándorolt, magával víve igen sok szerzőt és külön lapot alapítottak. Ennek kiküszöbölésére jelentek meg 2007 őszén az önálló Virtus Lapok, amelyekben már a rovatok címeit és sok más mindent is az adott lap főszerkesztője állíthatott be. Sokaknak tetszett, de sokan tiltakoztak is az önálló lapok ellen, amely sokáig valóban csak a főoldal megsokszorozása volt, mert ugyan azokat a cikkeket lehetett -tisztelet a kivételnek- olvasni szinte mindegyikben. Idővel néhány lap tudott magának önálló arculatot teremteni, ami miatt az elfogadottság is erősödött. 

Az értékelési rendszerben minden egyes publikált írás 0%- 10%- 20%- 30%- 40%- 50%- 60%- 70%- 80%- 90%- 100% skálán elhelyezkedő tetszésindexet kaphat. Ezen belül amíg a 60-tól 100% adott értékelések nyilvánosak, addig a 0-tól 50-ig adottak titkosak. Ebből kifolyólag már az első időponttól kezdve a mai napig voltak küzdelmek, hatalmas viták és ellentétek. Sokan feltételeztek maxi klubokat, akik egymást előítéletesen maxolják csak és a NAGY NULLÁZÓ tömeghisztéria is többször sepert végig időnként a társalkodókban. Tehát sokan kaptak 0% értékelést az írásaikra és emiatt azt nem sok-sok szerző által ide-oda kiosztott értékelésnek, hanem valami misztikus ellenségképnek kezdték kikiáltani. Magam sem vettem ezt komolyan és mindenkit leintettem róla sokáig, hogy itt a rengeteg nulla mögött valamiféle NAGY NULLÁZÓ lehet. Az élet humora, hogy tévedtem.

Talán a Magyar Para-Kutató Tudományos Társaságban egykor betöltött, 13-as tagsági számú tagságom lehet az oka, hogy azért nagyon sokszor a lehetetlennek, vagy a nagyon kis valószínűségűnek, vagy szinte őrültségnek tűnő dolgokat is megvizsgálom. Most is így tettem 2008. őszén amikor elkezdtem eléggé bonyolult és nagy munkát igénylő befektetéssel nézegetni, hogy lehet-e valami reális alapja a Virtus Nagy Nullázó Mumusának.  Magam is meglepődtem, mert több olyan szerzőtársat is leltem, akiknek az össz nullázása 1000 fölöttire, akár 3000-es felső értékre is közelítően becsülhető. Amely már olyan nagy számok, amellyel sok folyamatot befolyásolni lehet. Ezeket nyilvánosságra hoztam, amiért kaptam dicséreteket és hát szidásokat is, mert egyesek szerint semmi valós alapja nem volt, annak amit számolgattam. 

2009 február elején az egyik legrégibb és legnépszerűbb 600 íráson túli publikálással rendelkező írótársunk akadt ki az egyik ártatlan írása 12 szeres nullázásán. Akkorra többen együttesen kifejlesztettünk és több lépcsőben tökéletesítettünk egy módszert, amivel a titkosság ellenére is fel lehetett tárni a nullázást elkövetőket. Ajánlottuk neki próbálja ki, mert mi már egy ideje használjuk, működik és egyértelműen kiadja a nullázást elkövető felhasználói neveket. Kipróbálta és be is azonosította a kapott felhasználói neveket, amelyek mindegyike pont az általam korábban beazonosított egyik fő nullázó további, titkos felhasználói neveinek néznek ki. Hihetetlennek tartottuk, mert szerintünk aki Lovas Éva ismert felhasználói nevén is a legnagyobb becsült nullázó, az már nagyon beteges lenne, ha még további 12 -25 kamu felhasználói néven is folytatná a több ezernyi 0% nyomogatását, ami így elérheti a 4-8 ezer közötti, vagy még nagyobb értéket is. Többen és többféleképpen leellenőriztük és bármennyire is hihetetlen és beteges, igaznak tűnik. Sőt minden jel szerint mások is cselekednek hasonlóan. Ezzel viszont a lap elvesztette az eredeti jellegének az értelmét. Nem nagyon látszik az új jellegű minőségi újságírás megteremtésének a célja,  hanem  inkább , amolyan paintball akadálypálya jellege lett.

Így viszont a a virtus.hu jelenlegi szlogenjét, ameddig ezt a visszaélési lehetőséget nem tudja a rendszer kizárni, vagy hatástalanítani a

most te szerkeszted a lapot, virtus.hu -ról

nyugodtan kicserélhetjük

most te manipulálhatod a lapot, virtus.hu-ra.

 


 

Az oknyomozó cikk második része: Virtus.hu az esélyegyenlőtlenségi lap

Függelékek:

A mostani helyzetet, amikor számos szerző kilépett tiltakozásul a helyzet miatt a virtusból, már megjósoltam itt:

Virtus olvasói válság várható
http://www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_825_20090130115543

"#7 - IGe - 2009.01.30 -... Most itt még a szerkesztők és főszerkesztők igazságérzetéről és a morális válság lehetőségéről, ami eddig is fel, fel villant már többször is, nem is értekeztem még. Pedig ez is komoly gond lehet...."

 

Tömeges Nullázók és Maxolók
http://www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_825_20081103122648

2008.11.01 állapotot vizsgálva: Leellenőriztem az első 30 Lap Főszerkesztőit és az első 60 legnépszerűbb szerzőt, illetve továbbá véletlenszerűen is vizsgálódtam és 1000 feletti, tömeges nullázásra utaló jeleket és adatokat a következőknél leltem eddig;

1. Lovas Éva legalább 2400-3000 nullázás összesen a három ismert felhasználói nevén. Ennél biztosan több is lehet, mert vannak arra utaló jelek, hogy vannak számunkra ismeretlen felhasználói nevei is.

2. Dr. Duke 2400-3000 nullázás. Ha BB is Ő, akkor ez a szám sokkal több..

 

#66 - IGe - 2008.12.07 -

Egybe összegzem súlyozva Lovas Éva három adatsorát

Női Virtus 1.lapok közt|Főszerkesztő: Lovas Éva (Signorina Éva)
Zöld Virtus 2.lapok közt| Főszerkesztő: Lovas Éva (Lovas Éva.)
Állati Virtus 4.lapok közt| Főszerkesztő: Lovas Éva
Ennyiszer értékelt összesen: 5442
Ebből 60%-100% között: 2496 -46%
Ebből 0% - 50% között: 2946 -54 %
Értékeléseinek átlaga: 5,53

Mivel a pozitív pontozási mezője erősen a 10-hez közelít, ezért a negatív pontozásai zöme is a 0 ponthoz azaz a 2946 negatív pontozása szinte mindegyike (90-95%-a) 0%.        nézzük csak közelítő példákkal:

ha ~5400 értékelésből
adsz ~2500x10p és ~2500x0p és 400x5p = 5.0 átlag

ha ~5400 értékelésből
adsz ~2500x10p 400x9p és ~2500x0p = 5.29 átlag

ha ~5400 értékelésből
adsz ~2800x10p és 200x9p és ~2200x0p és ~200x2p = 5.55 átlag

Tehát kb ez utóbbi a igaz Lovas Éva pontozásaira.

 

Lap Főszerkesztőknek Tippek-trükkök, hogy első lehessen a lapod
http://www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_825_20090212150321

#19 - IGe - 2009.02.17

IV. VIRTUS LEGOLVASOTTABB CIKKEI TOP10-et URALNI SZERETNÉD?

Te szeretnéd uralni 6-7 cikkel a TOP 10 legolvasottabb virtus cikkek listáját, ahova régebben azért csak sok valós szerkesztő által elismert cikk tudott bejutni, amely ezen felül népszerű is volt? Ez így roppant körülményes, szeretnéd egy kézbe venni az irányítást.

Hogyan lehet ezt a problémát megoldani????

A korábban az I,II és III-as pontban leírtak együttes használata kell hozzá + az összes KAMU felhasználó néven való aktív nullázás és maxolás. Ki kell jelölni azokat a cikkeket, amelyeket a TOP10-be szánsz és azokat ellátni, vagy kiegészíteni megfelelő számú KAMU hozzászólással és max értékeséssel. Figyelni kell közben a konkurens írásokat is, azokat meg nullázásokkal lehúzni. Ilyenkor már az is simán elmegy, ha néhány cikket mindhárom LAPodba felveszed, sőt még az esetleges szövetségeseiddel is felveteted, akiket a cikkeik tömeges maxolásával tudsz kifizetni.

 

 A könnyebb áttekinthetőség miatt készítettem egy névsorba rendezett listát Lovas Éva alapos okkal feltételezett sokad neveiről. Belaraktam a három nyilt felhasználói nevét is, amelyek mindegyikén lap főszerkesztő is. Várok javaslatokat a többi kamu nevévre:
B. Feri  ...................1 cikk női virtusból indítva 1302 pontozás
Casablanca5............0 cikk 381 pontozás
Chilipapri .................0 cikk 57 pontozás
Citromsárgás............0 cikk 647 pontozás
Csipkerosita ............0 cikk 42 pontozás hozzászólásokban BUKTA
Dakotalány...............0 cikk 604 pontozás
Don Pupák ..............0 cikk 246 pontozás
Fatamorgana 1
Fattime
Ironmirror ................0 cikk 335 pontozás
K.Jancsi   ................9 cikk a női és zöld virtusban indítva 1085pontozás
Laminnah  ..............2 cikk női virtusból indítva 1020 pontozás
lantosla
lombroso
Lovas Éva
Lovas Éva.
Manillan
Nyaffancs ........................0 cikk 356 pontozás  BUKTA
Pelletes
Petrocellino
Rémuszbácsi 78
Shabal
Signorina Éva
Totya
Umbertoni 

----------------------- ALapos gyanu, hogy még ezeken is ő ír -------------

Binci .......................12 cikk, 3 a női virtusban indítva 291 pontozás KÉM 

eszterlányc

Ircsi (Bulvár Kundircsa) 74 cikk a női zold és állati virtusban 1897 pontozás

Lilacbabi

55055

Zoli66  1096 pontozás

Ha valaki esetleg azt próbálná állítani, hogy a sokunk által feltárt és többszörösen megerősített névsor, alapjaiban hibás, rágalmazás, boszorkányüldözés, virtus háború kirobbantás, inkvizíció, vallásüldözés, lincselés, állatkínzás.... stb .... Lovas Évának sokak kérdésére, azt kellet volna legalább egyszer nyilatkoznia nyilvánosan, hogy az adott névsor alapjaiban hibás megállapítást közöl, és egyik néven sem ő ír. NOS VOLT ILYEN?????

Az adott KAMU felhasználói névek beazosítása alapvetően Yardird által feltártak leellenőrzésén és többünk általi megerősítésén alapul mi kb. ezeket a fő tényezőket tartalmazza:
  1. A pontozási szokásai

  2. A hozzászólási szokásai és tartalma elemzése

  3. A hozzászólásai szereptévesztéseiből Binci-ként fiúnak adja ki magát és fiú képpel

  4. A jellemző nyelvtani fordulatai

  5. A jellemző képhasználat és képletöltési helyek

  6. Az hogy jellemzően ezek a KAMU felhasználók egy része egyből szerkesztői felvételt kapnak a NŐI, ZÖLD, ÁLLAT virtusba és egyből ott jelentetik meg a cikkeiket

  7. Az adott neveket a virtus, google alapu keresőjébe beütve zömmel ÁLLATI, ZÖLD, NŐI lapokkal kapcsolatosan hozza ki a nevet első találatokként.

  8. A feltöltött anyagok jellemző (HTML) forráskódjai alapján

  9. stb

Egyébként a fő gond nem a felhasználói nevek sokasága, hanem a velük kapcsolatos, más módszerekkel kombinált és halmozott csalások visszaélések. Ezek önmagunkban talán egyik sem üti meg a nagyon veszélyes szintet, de együtt bizony azok lettek. 

 A csalási, megtévesztési és manipulációs sorozat több éve megy és vannak más haszonélvezői és együttműködői is mint maga Lovas Éva. Ezek közül eddig Tomasekné Györgyi és Kassai Csilla kerültek egyértelmű bezonosításra.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr77949232

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lovas Éva a virtus.hu nagy nullája és csalója 2010.03.13. 19:10:18

Az Állati Zöld Nő A virtus.hu egy internetes cikkíró hely, amely mint ilyen, nem mentes az internetes csalási lehetőségektől. Ennek jelenleg a legnagyobb ottani művelője Lovas Éva felhasználó, aki ezen kívül legalább 100 további felhasználói nevet is h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.22. 12:38:49

Vers
Jókívánság a láncnullázónak
yardbirds - 2009.02.06 17:39


ez a nap ünnep, az ezredik nullád
vidítja napunkat
hogy lenne jó mélyre ásva hullád
ékítné kapunkat

hogy a hortobágyi vezércsődör
kérje meg a kezed
és ne is sorold köcsög, vödör
vágjad ki a rezed

és ábrázatod ugyan olyan legyen
akár csak a valód
és repedj ketté, oszt a fene egyen
mint a koszos fa lód

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.22. 12:39:45

#228 - EPIPAPI egyik cikkének nullázói
www.virtus.hu/?id=room&aid=54700

Amit tudok beazonosítok neked:

Ezt az írásomat nullázták:(ha tévedek elnézést kérek)
Petrocellino = Lovas Éva
B. Feri = Lovas Éva
Caribba
Pimpa
:))))
Ironmirror = Lovas Éva
Shabal = Lovas Éva
Laminnah = Lovas Éva
Fattime = Lovas Éva
Dakotalány = Lovas Éva
Signorina Éva = Lovas Éva
Manillan = Lovas Éva
Casablanca5 = Lovas Éva
Ircsi (Bulvár Kundircsa)
K. Jancsi = Lovas Éva
Citromsárgás = Lovas Éva
Lovas Éva. = Lovas Éva
Fatamorgana1 = Lovas Éva
Pelletes = Lovas Éva
Don Pupák = Lovas Éva
Zoli66 = Lovas Éva
Lovas Éva = Lovas Éva

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.22. 12:41:15

Nos a téma szarkasztikus feldolgozásának egy részlete nálam:

Egy hideg hóeséses februári napon a leány állt az iskola előtt mint egy állatian kinéző zöldbe öltözött nő. Korához képest furán és kissé idegenül hatott rajta minden. Volt benne valami, ami megszakadt. Amiért már az állatokat jobban próbálta szeretni, mint az embereket. Tudta miért van ez, de nem akarta érezni, nem akarta, hogy emlékezzen rá, nem akarta, hogy az múltja legyen, mert nem az. Ő mindig is az volt akinek beállítja és megálmodta magát. Lenézett a hóra, megturkálta hótaposós csizmás lábával. Húzogatta jobbra balra, jobbra, balra, jobbra balra. Majd káááááár, kááááárrrrr. Egy varjú hangjára lett figyelmes, felnézett az iskola kertjében belül álló hatalmas akácia fára, amely számtalan ággal igyekezett kapaszkodni az égbe. Szellő lebbenet és az ágak elkezdtek hullámozni, jobba, ballra, jobbra, balra..jooooobra... baalra........ joooooobbbbbbbrrrrraaaaaa..... baaaaaaaallllllllrrrraaaaaaa.....

A következő szavakat már nem hallotta....máshol járt. Egy helyen, de sok formában, sok emberként.

- Megint Ő az huszonötödik Selly?

Igy becézte dr Braun és hát az egész kísérleti agy és elmekutató intézet a legérdekesebb és legigéretesebb esetüket.

-Megint transzba esett? Tegyék a .... skrizofrén..... NEM-NEM. Még is inkább a agorofófiás elkülönítő transzfúziós szobába és kössék rá a mátrixra. Szóljanak, ha bejött a kép és mindenképpen rögzítsék HD minőséggel.

menedzser23 (törölt) 2009.02.22. 20:13:18

Teljesen egyetértek a cikkel. Lovas Éva az Adminnal legnagyobb seggnyalója, EZÉRT tűrik el neki ezt a sok manipulációt. Az újságírói igazolványát meg tombolán nyerte, ha ugyan van neki. Bár lehet, hogy ez is csak egy hazugság, mint a Szépségkirálynőség. Lovas Éva nem volt soha szépségkirálynő Magyarországon, lenyomoztam, második helyezett volt csak.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.23. 11:07:40

74 - Makacs - 2009.02.14 - 17:25:43
S ez csak két írás, ami alatt ezek a nevek találhatók, ezek maxolták Tomasekné györgyi cikkeit:

Az idő című cikket, Tomasekné Györgyi írását pontozta:
Lovas éva
Fattime
Petrocellino
citromsárga
kJancsi
Chilipapri
Dakotalány

Hópihe Márton a becsületes nevem

Lovas Éva
Petrocellino
Umbertonio
Dakotalány
Csipkerosita
lantosla
lombroso

Tisztességes igaz?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.23. 11:29:23

74 - Makacs - 2009.02.14 - 17:25:43
S ez csak két írás, ami alatt ezek a nevek találhatók, ezek maxolták Tomasekné györgyi cikkeit:

Az idő című cikket, Tomasekné Györgyi írását pontozta:
Lovas Éva = Lovas Éva
Fattime = Lovas Éva
Petrocellino = Lovas Éva
citromsárga = Lovas Éva
K.Jancsi = Lovas Éva
Chilipapri = Lovas Éva
Dakotalány = Lovas Éva

Hópihe Márton a becsületes nevem

Lovas Éva = Lovas Éva
Petrocellino = Lovas Éva
Umbertonio = Lovas Éva
Dakotalány = Lovas Éva
Csipkerosita = Lovas Éva
lantosla = Lovas Éva
lombroso = Lovas Éva

Tisztességes igaz?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.24. 13:24:37

Yardbirds által írt, az Adminnak benyújtandó, vagy már benyújtott Peticiót eddig aláírták, támogatták:

yardbirds
IGe
Vaszilov
Fitó Ica
Lótuszvirág
argyeLán
nemecsek ernő
óéví
Krocsetta
Mamóka (R J.)
Fagi
Brain Storming
Pongrácz Ági
andrasgy
Vargaibi
OPI
Ediacara
landdie
Szatmári Magdolna
Bodzaviraglany-Morningglory
Korhely
Gizus/ekpafat
Don Kobak
szÉPÍTész
TÉEF
Kiss Sándor
ms

Szeretnénk nyugodt körülményeket!

#1 - yardbirds - 2009.02.09 - 18:25:43
Tisztelt virtus Gépház!

Évek óta ment már itt a herce-hurca a vélhető tömeges nullázások miatt.
Jól tudható volt, hogy többen más neveken is bent vannak, és nyilván nem véletlenül, van aki szórakozásként a sötétben vigyorogva, és van aki nem túl jellemes módon előnyszerzésre használja.
Ma már megismerhetők az ilyenek, végül is egy-két név – b.ssza fene, több is veszett Mohácsnál.
De hol a határ? 10? 20?
Ha valaki 20 néven jelen van, az vélhetően nem túl jellemes módon segítheti magát, és letaposhatja a többieket. De nem is annyira vélhetően, hiszen mi a fenének valakinek 20 körüli nicknév?
Régóta csinálja, a biztosíték egy népzenéről írt cikk miatt /Muzsikás – Sebestyén Márta/ ugrott, hiszen mi az ami miatt erre valaki 12 néven ad nullát? Nem szereti ennyire a Muzsikást? A népzenét? Fenét. Le akarja taposni a cikkírót.
Lovas Éva amúgy a „becsületes” neve és akkor sorolom a többit: citromsárgás, Bferi, K.Jancsi, Umbertoni, Ironmirror, Dakotalány, Rémuszbácsi 78, Casablanka 5,
Fatamorgana 1, Fattime, Nyaffancs, Lantosla, Pelletes, Laminnah, Shabal, Petrocellino, Don pupák, Manillan, Chilipapri, Totya, Csipkerosita, Rombroso.
Meg nyilván még akad más is, egyelőre ennyi.
Tisztelettel kérem, hogy Évikét, aki tojik az alapszabályra, a tisztességre, még a józan paraszti észre is, valamiképpen megrendszabályozni szíveskedjenek, az ilyenek miatt szivárog el a színvonal.
Köszi, yardbirds.

forrás:
www.virtus.hu/?id=room&aid=t_1543_20090209182543&blmt=250

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.24. 15:24:44

Ismeretlen szerző műve:

"Valaha egy személyiségfejlesztő tréningen vettem részt a cégtől, és utólag spekulálva úgy gondoltam, hogy a tréningen belül is kísérleteztek velünk. Így valahogy:

Előszerződés

Amely létrejött egyrészt a Hadügyi és Politikai Pszichológiai Osztály, továbbiakban HPPO, illetve a „Mirtus” Zagyfélegyházi internetes mindenki által látogatható oldal között.
A HPPO 2008. 08 hó 1-től kísérleti céllal bérbe veszi a Mirtust, azaz a mindenkori rezsikiadásokon felül havi fix összeget folyósít az oldal tulajdonosainak. Vállalja ezen felül az oldal diszkrét reklámozását, előteremti a szükséges megújulásának műszaki feltételeit, illetve garantálja, hogy a jelen szerződés mindenkor titkos marad, azaz a két szerződő félen kívül más tudomást nem szerezhet róla, ehhez a tárgyi és személyi feltételei adottak.
A Mirtus vállalja, hogy az oldalt és olvasó/publikáló táborát előre meg nem határozott időtartamra a HPPO rendelkezésére bocsájtja a beindítandó pszichológiai kísérletekhez, diszkréten segítséget nyújt ezek lebonyolításánál, kielemezésénél, a kísérletekben esetlegesen nem megfelelően viselkedő személyeket/tagokat kellő elővigyázat mellett eltávolítja az oldalról.
Vállalja, illetve elvárja a szükséges titoktartást. A Mirtus reklámjának / Mindenkié a szabadság!/ nem szabad csorbulnia.
Az előre látható első kísérleti programpont lebonyolításához /egy közösség önállóságának megtörése/ a HPPO kiemelt figyelmet kér, ennél várható a csoportos pszichológiai kísérletsorozathoz tudat alatt alkalmazkodni nem akaró egyének legnagyobb lemorzsolódása. Ezt mindenképp úgy kell kezelni, hogy a többieket ne riassza el, másrészt szokjanak hozzá az esetleges kényelmetlen helyzetekhez. Az ehhez előre kiszemelt grafomán, és egyéb mániás személyt segíteni kell minden eszközzel, ha már ez a sorozat lezajlott, el lehet távolítani az oldalról. Leghelyesebb eljárás reklamálások esetén a „nem látok, nem hallok”, ha mégis sokan sürgetik a beavatkozást akkor semleges, békítő, semmitmondó nyilatkozatokat tenni.
Kérjük az előszerződést a gondos tanulmányozás után a HPPO Sajtóosztályának személyesen visszajuttatni, az esetleges végleges szerződés mielőbbi kidolgozása végett."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.02. 11:12:53

Címzett: Lovas Éva
Tárgy: Akarsz egyeztetni?
Dátum: 2009-03-02 11:04:02
Szeretem a korrekt dolgokat ezért mielőtt a következő fázist elindítanánk a csalási sorozatod megállítása és korrigálási ügyében, (ami garantálom, ha nem kívánsz magad is változtatni rajta, akkor roppant hatásos és neked kellemetlen is lesz) megkérdeznélek:

- Szeretnéd-e ezt valamiféle együttműködésben és nem totális ellentétben tenni?

-Szeretnéd-e ha a jövőben is itt írhatnál a virtus.hu-n és nem tennéd magad, amihez a mi feltárásaink is hozzájárulnak teljesen lehetetlené? Hiszen a nyilvánosság ereje sokkal erősebb és el fog ha lassan is, de határozottan söpörni.

Ha az együttműködést választod, akkor 3 nap áll a rendelkezésedre eme levelemre való válaszra és a te elképzeléseid felvázolására.

Jelenleg azon az állásponton vagyunk még sokan, hogy ha együttműködsz velünk, akkor a Lapjaid és a neveid összevonásával és némi értékelési és olvasói pontszám korrekcióval, jóvá teheted azt, amibe magunk sem tudjuk pontosan, de sejtjük, hogy milyen mentális és pszichikai folyamatok sodortak.

Ha tudunk közös álláspontot kialakítani, akkor azt a korrigálást az Admin elvégzi és ha nem is minden úgymint régen, de mehet tovább. Kezdhetsz egy új életet.

Ha nem, akkor folytathatod ezt a szerep és csalásjátszmát, de nem sok esélyed van rá, hogy a végén nyersz, vagy egyáltalán szinten tudod tartani magadat, még akkor sem, ha az Admin ígéretével ellentétesen még sem fog intézkedni és nem vonja össze a lapjaidat és nem oldja meg, hogy a főoldalon és a TOP10-be egyszerre csak egy főszerkesztő lapja szerepelhessen. Állandóan bujkálnod kell és ügyelni, hogy ne keverd össze a szerepjátszásaidat és a legalább 50 más felhasználói "énedet".

Válasz, mit akarsz????

Üdv: IGe

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.02. 11:30:11

Jelenleg még csak a 31-ik oldal a Goggle keresében, de nemsokára benne lesz az első 10-ben:

A(z) ""Lovas Éva"" kifejezés 31-40. találata az összes, kb. 41 900 találatból. (0,21 másodperc)


"Világnézet - Virtus.hu - ahol te manipulálhatod a lapot?
Női Virtus 1.lapok közt|Főszerkesztő: Lovas Éva (Signorina Éva) .... Lovas Éva nem volt soha szépségkirálynő Magyarországon, lenyomoztam, második helyezett ...
vilagnezet.blog.hu/2009/02/17/virtus_hu_ahol_te_manipulalhatod_a_lapot - 65k - Tárolt változat - Hasonló oldalak"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.03. 10:45:59

#195 - IGe - 2009.03.03 - 06:10:59
#194 - Lovas Éva.

Renden. Megadtuk számodra a szokásos még egy esélyt, amivel nem kívántál élni. Akkor jön a nyilvánosság ereje, ami lassú, de biztos és eléggé vissza fordíthatalan.


Moderálást kérek


#194 - Lovas Éva. - 2009.03.02 - 22:30:42
URSULA 1, 2, 3, 4, 5 ... stb 1000, vagyis Ige

már a cikkemnél is próbálkozik...


allati.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=64846


(Majdnem teljes) válaszom számára:

Megdöbbentően vastag az a bizonyos bőr...


A rengeteg neveddel, nyilvánvaló hazugságaiddal, úszításaiddal, csúsztatásaiddal, rögeszmés kijelentéseiddel...
jól látható: KIZÁRÓLAG SAJÁT ÖNZŐ - és gyerekes - ÉRDEKEDBEN teszel mindent, nevetséges, átlátszó, ha pont te állítod azt, hogy szereted a korrekt dolgokat!

Korábban kedveltem, becsületem elszántságodat, kitartásod.
Most már, jobban átlátva dolgokat, szánalmasnak, nevetségesnek tartom azt amit teszel.

Ébredj! Mi számít? Mi a fontos? Miért küzdesz? Milyen eszközökkel? A hazugságaidddal, képzelgéseiddel magadat alacsonyítod le! Így, itt akarsz valaki lenni? Azt hiszed, így, ettől lehetsz valaki?

Nem kell bocsánatot kérned.

Nem haragszom rád, de nem hinném, hogy ilyen valakivel bármikor, bármit is egyeztetnem, vagy akár csak beszélnem is kéne.

Ja! Az új életen esetleg elgondolkodhatnál, rád férne, ha esetleg sikerülne.

Nekem megfelel az enyém. Nyugodt vagyok magam felől, és -nekem - nincs mit veszítenem!

Ez volt az utolsó alkalom, hogy "szóba" álltam veled.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.03. 11:27:50

Címzett: Admin
Tárgy: 1/3 siker -1/3 köszönet
Dátum: 2009-03-03 11:20:20
Kedves Admin!

Köszönjük, hogy megnehezítetted az egy számítógépről történő több néven való pontozás lehetőségét. Ezt 1/3 sikernek könyveljük el abba az ügyben, ami a jelenlegi áldatlan állapotok megszüntetésére irányul.

Amennyiben legalább a több Lapos szerkesztőket 1 lapba tudod integrálni, 20-50% közötti Értékelési pont és olvasottsági szám korrigálása mellett, akkor visszatérnek az elment szerzők és én is cikkeket fogok írni megint. Ettől sajnos ne lehet eltekinteni, mert régebben is végeztél ilyen korrekciókat. Többek közt nálam is. Jómagam 2006 év elején minden sikerlista élén álltam. (nem hiányzik)

Üdv: IGe

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.04. 20:29:44

A Ménes ha minden bizonnyal nehezebben is de továbbra is maxolja a saját cikkeit más neveken. Persze ez egyre idegülőbb és fárasztóbb számára, mert most már tényleg hajtóvadászat folyik az információk feltárása miatt a háttérben

- és fél mikor bukik le megint,
- mikor lesz megint nehezítés,
- mikor vonják össze a lapjait
- mikor csökkentik a pontszámát
- mikor vonják meg a honoráriumát???

Ezek ott lengenek felette.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.06.30. 09:56:44

"Meghalt" az Admin! Éljen az Admin?
Brendel Mátyás - 2009.06.29 21:52

Szabad préda, szabad rablás.

www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=72841

"Hetek, hónapok óta az admin különféle dolgokra igen nehézkesen vagy egyáltalán nem reagál. Nem olyan pitiáner dolgokra gondolok, mint hozzászólás moderálása, hanem a Virtust érintő fontos felajánlásaimra , felajánlásainkra például. Nem válaszol, hiába írok neki levelet. Pedig egyszer még válaszolt, és érdekelte a dolog.

Láthatóan nem szól hozzá semmihez, nem intézkedik semmilyen ügyben.

Kimondom tehát: az Admin "meghalt". Itt hagyta a virtust szabadjára. Azóta mindenki azt csinál, amit akar. Másolt cikkeket tehet fel, virtusról írhat cikket a hírekben, és hasonlók.

Hát ez van. A virtus ezentúl egy törvény és rend nélküli anarchia lesz. Szabad újságírás a lehető legradikálisabb értelemben. Tényleg nincsenek szabályok. Szabad préda, szabad rablás.

Készüljetek fel rá!"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.03. 12:19:22

#3 - Brendel Mátyás - 2009.08.03 - 10:20:29
www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=74921

"A virtus halott. A virtus meghalt. És az Admin maga ölte meg. Mivel vigasztalódjon minden gyilkosok gyilkosa? A legígéretesebb szabad sajtó, ami a magyarnak volt, elvérzett keze alatt - ki mossa le róla vérét? .... Túl korán jöttünk, még nincs itt az időnk? Ez a rettenetes esemény még úton van - még nem hatolt el a szerkesztők füléig. A villámlásnak és az égzengésnek még idő kell, a csillagok fényének idő kell, a tetteknek idő kell, hogy - bár megtörténtek már - meglássák és meghallják őket".

Nietzsche után, szabadon.

Számtalan kritikai cikkem, számtalan konstruktív javaslatom volt már. És persze közel sem állíthatom, hogy egyedül vagyok ezzel. A virtus igazságtalanságai, problémái számtalan fontos és jelentős szerkesztő kritikáját váltották már ki, és számtalan felzúdulás volt már a Virtuson.

A legutóbbi ilyen után az Admin mintha eszmélt volna, de eszmélése csak egy rövid látszatintézkedésig volt elég: indított egy topicot, ahol a reklamálóknak teret engedett, hogy kiadják magukból dühüket, aztán bejelentette elképzelését. Süketen, vakon.

Azóta a virtus döglődése újabb fázisába érkezett. Ilyen még nem volt. Cikkem , melyet lassan egy hete írtam, még mindig címlapon van. Az első tíz szerző közül most éppen 4 írt a legutóbbi héten. Könnyen elérhetném, hogy valamelyik elkövetkező héten első legyek, mert a többiek éppen nem írnak semmit.

Szerzők tucatjai hagyták el a Virtust, mások nem törölték magukat, de gyakorlatilag inaktívak. Az Admin semmit sem változtatott, csalásai nyilvánvalóak. Például az említett cikkem 193 olvasással nem szerepel a legolvasottabbak között, miközben máskor már 100 olvasás alatt is be lehetett kerülni. Különösen mostanában, a hanyatlásban.

Az Admin "zseniális" víziója szerint a Virtus teljesen non-profit lesz,és főszerkesztők fogják szerkeszteni. Ezzel a Virtus elveszti azt, amiben egyedi volt: azt, hogy szabad sajtó, melyet az olvasók maguknak szerkesztenek, és közben non-profit. Egyesíti magában minden újságírás rossz tulajdonságait. Hát gratulálok!

Valószínúleg arról van szó, hogy az Admin megunta a munkát, és most átadná a dolgot mások kezébe, és majd, ha megint kedve lesz, vagy valamifélecsoda folytán fellendülne a site, akkor bármikor visszaveheti az irányítást. Az Admin itthagyja,leparkolja a Virtust.

A helyzet az, hogy ezt megkaphatjuk bármely blogos helyen: írhatunk valamit, közzétesszük, és a kutya sem olvassa, legfeljebb, akik keresővel rátalálnak. Minden blogon meg lehet ezt tenni. Van, ahol a frissen megjelent írások valahol megjelennek, és onnan jön ár olvasó. Mindenhol van egy szerkesztő, aki kiemeli a számára érdekes cikkeket, aki szerencsés, az kap egy bizonyos olvasottságot.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.04. 12:08:00

#16 - Krisztínea - 2009.08.04 - 00:04:55
Ami itt van, az már nem sötétség, hanem fertő. Hazug, magányos, kielégítetlen emberek elérték, hogy senkinek se higgyünk, mindenki gyanús legyen mindenkinek, minden név mögött aljas nicket sejtsünk, senkiben se bízzunk. A hazugság és a butaság lepte el a virtust. Ha valakivel egyetértek, egy hullámhosszon vagyok, lehet, hogy csak egy színjáték részese lettem...
Írni, válogatva olvasni, ritkán hozzászólni, nem barátkozni - lehet hogy ez lesz a jó recept. Egy normális életet élő embernek ennyi bőven elég..."

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_12188_20090803232339

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.01.23. 20:59:16

A virtus már régen nem alkalmas a "minőségi szabad sajtó megteremtésére". Ahogyan látom az egyéni látogatószáma is visszaesett az egykori csúcspont kb felére.

Hogy mire jó még is???

TAKTIKAI JÁTÉKNAK

-ki tud jobba szart kavarni, csalni, lebuktatni, politizálni, intrikákat, összeesküvés elméleteket gyártani, kémkedni, egymásnak ugrasztani embereket saját érdekkörben, területet, elsőbbséget szerezni, nagyobbnak látszani a valódinál, kinyírni és gyártani klónokat, kinyírni írásokat, kiismerni és dekódolni a csalásokat és csalókat, beférkőzni álneveken a csalók közé és ott kémkedni stb....

Erre nagyon jó és izgalmas. Amint észrevettem egyre többen nem is használják már másra:-)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.12. 09:05:48

Vélemény
Virtus, a fertő - kezdőknek és haladóknak
EnSwan (x) - 2009.06.08 18:19

www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=38151

megromlott a viszonyom a „Virtussal”.

Volt egy honlap, amelynek felépítésében való közreműködéssel megpróbálkoztam, és örültem volna, ha ebben részt vesz a ma már :-)))) ( Duke, BB, -találó-, ….) nicknévvel szereplő egyén is. A tudását a mai napig elismerem, ezt tisztelni tudom. Az egyebeket már sokkal kevésbé. Ez az illető egyik nap váratlanul nyitott egy topicot, amelyben kizsákmányolással vádol egyes honlapokat, persze egyértelmű, hogy kinek a lejáratását tűzte ki célul. Akkor még meg tudtam állni, hogy reagáljak a méltánytalan rágalomhadjáratra, hisz sejteni véltem a gerinctelensége okát. Azóta változott meg az álláspontom, amióta tudomásomra hozták, hogy nevezett illető tulajdonosi részesedéssel rendelkezik a Virtusban ( gy.k. ez nem admint jelent ).

Ez a tény utólag átértékelt bizonyos dolgokat. Úgy gondolom, hogy egy olyan lap tulajdonosa ne tartson igényt a gyengécske cikkeimre, aki engem kizsákmányolással vádol. A cikkeimért nem vettem fel honoráriumot, azért hogy bármikor szabadon rendelkezhessek velük.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.08.28. 08:55:22

IGe - 2010.01.03 - 21:02:50
A virtusért tenni bármit is szerintem teljesen felesleges, aki nem úgy teszi mint én, tehát kutatási céllal.

Maga az Admin nem szeretné, ha itt tisztességes és korrekt játék lenne. Ő maga is bevallotta, hogy ez egy kísérlet, kutatás. Tehát olyasmi, mint a menedzserképzőkben és személyiség tréningeken a különféle helyzetgyakorlatok.

Itt a tanulság, hogy ki, hogyan viselkedik mesterségesen létrehozott stressz és különféle manipulált helyzetekben.
süti beállítások módosítása