Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr364129507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.02.21. 12:25:21

A házasság jogilag rendezettebb, mint az együttélés. Nem véletlen, hogy egy nőnek fontosabb, hiszen biztosabb hátteret biztosít. Persze mivel közepesen promiszkuis faj vagyunk, ezért a kevesebbet vesztő fél (többnyire a pasi) igyekszik nem felvenni ezt a béklyót. Én nem tartom jó dolognak.

Frensy 2012.02.29. 09:25:33

Egyszerűen gusztustalan ahogy a házasságról beszéltek.2 ember mikor házasságba lép teljes tudatában kell lennie hogy nem 1-2 évre hanem örök életre szól,Ott voltak a dédszüleink, nekik rendbe volt a dolog és egész értelmes embereket neveltek aztán a nagyszüleink is, és a mai világban eljutottunk oda h se tolerancia se családkép semmi nincs hát ne csodálkozzunk ha a jövő nemzedéke egy mainál is betegebb aberrált társadalomban nő fel ahol nem kell tisztelni semmit, és senkit...a házasság egy olyan kapcsolatfajta ahol igen is napról napra tenni kell valamit, ha gyereket vállalunk érte át kell lépni mindenen még önmagunkon is hiszen mi alkottuk felelősek vagyunk érte h szellemileg és testileg is a legjobbat kapja..és jó példát kell mutatnunk bár mi áron!!!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.02.29. 16:53:55

@Frensy: Tul sok hazánkban az aberrált keresztény, aki elveteti a magzatát, válik, mellékefél stb, aztán a saját dolgait rá akarja kenni másra. Pedig ezek a dolgok csak neki kötelezőek, az ő hülyeségei.

Frensy 2012.02.29. 19:23:27

26 éves vagyok abortusz nélkül,válás nélkül boldog kapcsolatban 6 hónapja gyegyben, vallástól függetlenül írtam . De ilyet csak olyan ír aki meg van keseredve egyedül él és egyedül is fog meghalni. Akkor belemehetünk a vitába, ha gondolod? Milyen példa áll előtted h így gondolkodsz?Mit láttál otthon h elment a kedved?Vagy talán a barátnőd vagy feleséged csalt?Vetetett el gyereket úgy érzem h a saját keserű valóságodért hibáztatsz másokat....
süti beállítások módosítása