Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

A bunkóság dicsőítése

2007. július 10. - IGe

Régi amerikai választási szabály, hogy ha tömegek előtt el akarsz valamit elérni, akkor a legalacsonyabb intelligencia szinthez közelítsd a mondandódat. Egyik virtus.hu szerzőtársunk "ujgazdag" esete késztetett töprengésre, aki zseniális módon írt bunkó nyelvezeten.

Jézus és keresztek.jpg


"ujgazdag" írói stílusa vitatott volt, de szerintem mindenképpen eredményes. Bunkókat csak bunkó nyelvezettel lehet oktatni. Ott semmit sem ér egy szép szó simogatással, hogy te nézd csak ez így lenne a helyes. Sőt inkább rá kell játszani erősen valamire, vagy visszatükrözni görbe tükörrel, hogy észrevegye valaki saját magát.

Ez a stílus megjelent már a néger bibliában és a "bigottakat bősz lincselésre késztető" Bunkómen (Jay) és néma Bob filmben is. Gondolom már miután jó néhányan bohócot és hülyét csináltak magukból, ujgazdaggal pörlekedve az írásai társalkodójában, hogy mekkora bunkó, pedig csak egy mesterien felvett írói stílus, rájöttek végre és leesett náluk a tantusz, csak már későn.

Mi is alkalmaztuk már ezt a stílust még fősulis korunkban. Nálunk fákat vágtak ki, és mi este teleraggattuk plakáttal a kollégiumot és a sulit.

- STIHL a stílus
- Ezt is vágd ki! -ki nem vágott fatörzsekre
- Legyen a GAMF famentes övezet!
- Így szaporodnak a tuskók
- Dönts a tőkét, ne siránkozz!
- Szeretjük a fahéjas tejbegrízt -aláírás zöldfülűek
- és sok más hasonló beköpés

Másnap a menzán ki volt téve és írva, hogy fahéjas tejbegríz, csak zöldfülűeknek és számos tanár előadása előtt megemlékezett a megmozdulásról. Mi titokban maradtunk.

Jobban is tettük, mert régi pártállami rendszer lévén később tudtam meg az egyik szerelmemtől az ágyban, aki a nyári gyakorlatát a rendőrségen töltötte, hogy nyilvántartásba voltunk véve, mint szélsőséges, veszélyes zöld szervezet, ismeretlen tagokkal.

Sok mindent elértünk. Leálltak a fehér törzsű szép nyírfák felesleges kivágásai, csak, hogy egyes tanárok és igazgató helyettes kandallóját díszíthesse.

Hatott a bunkóság dicsőítése. A bunkók észrevették magukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr74115320

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézus szerint is bunkóság a sok kereszt mindenütt 2013.10.06. 05:37:46

Jézus mondá vala, hogy erkölcstelen és bunkóság is: Szóval, visszajövök a földre és mit látok? Kibaszott keresztek mindenütt! Emberek, most komolyan:szerintetek például akit fejbe lőttek, mit szólna ha kurva pisztolyokat látna min...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása